Anne ile ilgili deneme yazısı ve kompozisyon kısaca anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Anne ile ilgili deneme yazısı ve kompozisyon kısaca anlatım
Anne ile ilgili kısa deneme yazısı arayanlar adına hazırladığımız bu konumuzda, sizler e çeşitli kompozisyon bilgileri sunduk. Anne ile ilgili deneme yazısı yada diğer bir deyişle makaleye kolaylıkla erişebilirsiniz.

Hayatımızda en çok önem verdiğimiz insan annemizdir. Bizim dünyaya gelmemiz için 9 ay karnında taşıdığı gibi en büyük acı olan doğum acısını yaşamıştır. Annelerin hakkı ödenmeyeceği gibi dinimizde olduğu gibi cennet annelerin ayaklarının altındadır.

Anne çocuklarının daima iyiliğini düşünerek onların hayatlarındaki dayanaklarıdır. Tehlikede hissetmesi anda korumaya geçer. Annelik içgüdüleri doğrultusunda hareket ederek karar verirler. İnsanlarda olduğu gibi doğada yaşayan bütün canlılarda aynı içgüdü görülür. Bir aslanın yavrusunu korumak için canı pahasına kendisini ortaya attığı gibidir. İnsanlar az ve çok kararlar alırken fikirlerini ortaya koyarlar. Annelerimize karşı daima sevgi göstererek bir dedikleri edilmemeli.

Annelerimiz bizi büyütür, kötülüklerden korur. Onların sevgisi ile merhamet etmeyi ve insanlara karşı sevgiyi hissederiz. Annelerimizin bize yol gösterenlerimiz olduğu sürece hayatta başarıyı yakalayabiliriz. Gözlerinden düşecek tek damla gözyaşı dahi dünyalara bedel olduğunu unutmamalı.
 


Üst Alt