Temizliğin Önemi ile ilgili deneme yazısı ve kompozisyon kısaca anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Temizliğin Önemi ile ilgili deneme yazısı ve kompozisyon kısaca anlatım
Temizliğin Önemi ile ilgili kısa deneme yazısı arayanlar adına hazırladığımız bu konumuzda, sizler e çeşitli kompozisyon bilgileri sunduk. Temizliğin Önemi ile ilgili deneme yazısı yada diğer bir deyişle makaleye kolaylıkla erişebilirsiniz.

Temizlik kelimesinin anlamını ilk annemizden babamızdan öğreniriz. Sağlıklı olarak yaşamak için temiz olmamız gerekmektedir. Öğretmenlerimiz okulda bize gün içinde nasıl temiz kalacağımızı, neler yaparak sağlığımızı koruyabileceğimizi öğretirler. Temizlik sahibi olmak güzel alışkanlıktır.

Hayatın her alanında temizlik önemlidir. Öğretmenlerimizin bize ilk öğreteceği temizliktir. Temizliğin imamın yarısı sözüne hak vermek gerekir. Biz temiz olduğumuz sürece sağlıklı yaşama sahip oluruz, hastalıklardan korunuruz. Tüm hastalıkların nedeni temiz olmadığımızdan çevremizdeki mikropların vücudumuza girmesidir. Temiz olduğumuz müddet hastalıklar bizden uzak durarak sağlıklı olmuş oluruz. Beden sağlığımız herşeyden önemlidir. Sağlığımızı temizlik yaparak korumamız mümkündür. Sağlıklı olmak için kendimize bakmalı, kişisel temizliğimizi vaktinde ve zamanında yapmamız gerekmektedir.

Toplumda insanlar dış görünüşü ile yargılanır. Başı perişan olan, pislik içinde olan kişilerin yanına kokularından dolayı dahi yaklaşılmaz. Kirli insanla kimse iş yapmak istemez. Temiz olan insana kapılar açılırken kirli pislik içinde olanlara ise kapılar kapatılır.
 


Üst Alt