Güven ile ilgili deneme yazısı ve kompozisyon kısaca anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Güven ile ilgili deneme yazısı ve kompozisyon kısaca anlatım
Güven ile ilgili kısa deneme yazısı arayanlar adına hazırladığımız bu konumuzda, sizler e çeşitli kompozisyon bilgileri sunduk. Güven ile ilgili deneme yazısı yada diğer bir deyişle makaleye kolaylıkla erişebilirsiniz.

Güven insanlara özgü önemli değerlerdendir. Çevresindeki insanlara, arkadaşlarına, dostlarına ve ailesine karşı alabileceği önemli duygudur. Hayatın getirileri arasında çeşitli zorluklar olmasına rağmen güven duygusu insanın en büyük yardımcısı olur.

Hayatımız boyunca çeşitli kararlar alarak hareket ederiz. İletişim içinde olup duygularımızı ve düşüncelerimizi karşı tarafa yansıtırız. Babamız, kardeşimiz, annemiz, eşimiz veya arkadaşlarımız arasındaki bağlar güven duygusu ile olur. İnsanlar arasındaki ilişkinin sağlamlaşarak kararlar alınmasında yardımcı olur. Güven duygusu ilişkilerin temelini oluşturarak oluşabilecek sorunların önüne geçer. Birisinin güvenini kazanmış birisinin iler ide yaşayacağı sorunları daha kolaylıkla aşabileceği gerçektir. İnsanlara farklı duygular sağlayarak rahatlamalarındaki en büyük etkendir. Hayatta başarıya ulaşmak için bazen güvenmek gerekir, güvenmeyen kişiler yalnız kalacağı bilinmelidir.

Güven duygusu herkese karşı duyulmaz, yakınımızdakilere ve bizim için bir şeyler yapanlara duyulur. İnsanlar güvenmediği kişilere yakınlık gösteremezler. Güvendikleri insanlar aralarındaki bağları kuvvetlendirerek güvenlerini gösterirler. Bir insana bir kere yanlış yapıldığı zaman içine şüphe düşerek güven duygusunu kaybetmesine neden olur.
 


Üst Alt