Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna'yı yükledikten sonra müzik kütüphanesi aptallaştı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defectboy
Üye
Konu Sahibi
Anna'yı yükledikten sonra müzik kütüphanesi aptallaştı
müzik kütüphanesi oyunların da müzik seslerini alıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ?
Cruxman
Üye
aynı sorun bendede var valla gözüken tüm oyun seslerini felan sildim sorun olmadı , diğer yolları söylemişlerdi aklında değil ama onlar çözüm olmamıştı bana"
synergy11
Üye
aynı sorun bendede var anna kurduktan sonra oldu mod v7 atınca eskiden olyodu ama şimdi anna olunca olmuyo yeni çözümler beklicez
najanaja
Üye
zatn bişeyide sorunsuz yapsa nokia şaşarım. N8 e garezi war adamların resmen çıkan her güncelleme sorun format çekesin sorun napacaz bakalım.
synergy11
Üye
sonumuz hayrola
SilentOne
Üye
daha codec iyidemi güncellediler bunlar yha bole dosyaları gormesi lazım
synergy11
Üye
anna kurduktan sonra gizli olması gereken klasörleri gizli yapmıyor o yüzden bu sorunu yaşıyoruz. depolama modunda pc ye bağlayn. depo hafızasının içinde private ve resource klasörlerini gizli klasör yapın ama sadece o 2 klasöri içeriğine uygulanmıcak. sorun çözülüyor.
najanaja
Üye
şu depolama modunda e yi nasıl görüyosunuz pc de hayret ediyorum sizin teller özelmi pr1.2 den sonra depo modunda e görünmüyor pc de sadece hafıza kartı görünüyor. bide o gizleme işi iyi olmuyo dün telden yaptım o işi müzikçalar düzeldi fakat oyunların çoğu çalışmaz oldu ben de eski haline getirdim yakında bulunur sağlam bi çözüm buna da anasını satayım nokia nın hatasını biz uğraşıyoz burda düzeltecez diye bence msj atmalı nokia ya belki küçük bi eklenti güncellemesi yapıp düzeltirler.
serinaga
Üye
Yaw bunun adı güncelleme değil, işkence ... Bu nassı iş arkadaş dünden beri forumu tarıyorum biri iyi diğeri kötü. Kime nassı inanacağız, walla ben daha bekliycem ...