gelmiş gibi davranalım olmamı ya:D
marsharun Üye altannemre' Alıntı: gelmiş gibi davranalım olmamı ya Genişletmek için tıkla ... Bak bu fikri sevdim
delidolunet Üye Çok şükür! Nokia Symbian^3 Anna 23.03 versiyonuyla şu an itibariyle yayınlanmamış durumda.
uribaju Üye delidolunet' Alıntı: Çok şükür! Nokia Symbian^3 Anna 23.03 versiyonuyla şu an itibariyle yayınlanmamış durumda. Genişletmek için tıkla ... bize bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler
delidolunet' Alıntı: Çok şükür! Nokia Symbian^3 Anna 23.03 versiyonuyla şu an itibariyle yayınlanmamış durumda. Genişletmek için tıkla ... bize bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler
uribaju Üye erhane' Alıntı: Beyler herkes bi navifirme baksın acill .. Genişletmek için tıkla ... neoldu ki?
_ardaa Üye aldırmayın bence bugün böyle oldu gün boyu navi gidiyor geliyor ama değişen birşey yok boşuna heyecan yapmayın.
aldırmayın bence bugün böyle oldu gün boyu navi gidiyor geliyor ama değişen birşey yok boşuna heyecan yapmayın.
Makale_Helvetia Üye bakıyorum son yazdığım iletiden sonra sayfa uzayıp gidiyor seviniyorum ahanda çıktı diye..ama meğersem geyik muhabbetiymiş
bakıyorum son yazdığım iletiden sonra sayfa uzayıp gidiyor seviniyorum ahanda çıktı diye..ama meğersem geyik muhabbetiymiş