ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

time_shift

time_shift

Üye
15temmuz dienlerde bu adamlardı aynı hat aynı adam! nokiada çalışanlar bile bilmiyo ne zamn cıkcanı sallıyolar sadece :off:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
umarım doğrudur o zaman navifirm e bu aralar gelmesi lazım 15 ağustos doğru tarih ise..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
annasinidaaaaaaaa.......mubarek gun tobee tobee yhaaaa

fatih982

fatih982

Üye
heh heh sakin dostum sakin

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yter kardesm yhaa vala baslycam artkkk

erhane

Üye
sakin ol şampiyonn :naughty:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
navifirm de e6 için 22.14 diğer ülkelere de gelmiş..ama türkiye yok :) yavaş yavaş geliyor c6 c7 n82e de :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gelsin artkta rahatlayalmm...agalar bu arada belle cook saglam olmuss yaaa

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Daha Dur Bakalım Belle Gelicekmi Ki Bizim Telefonlara.. Kesin Olarak.

Larismus

Larismus

Üye
nokianın ipiyle kuyuya inilmez :ehe

altannemre

Üye
bellede daha sağlam olucak bencede

fikret3968

fikret3968

Üye
anna yı boş ver belle harikada telefonu alalı 1 sene oldu ilk çıktığında belle olsaydıda n8 imiz 5800 a benzemeseydi:vur

_ardaa

_ardaa

Üye
X7 içinde 22.14 güncellemesi eklenmiş navifirm de gözüküyor üstelik Türkiye de var, yavaş yavaş başladılar anna'ları sunuculara yüklemeye.

ersin.

Üye
anna yı nsıl yüklencek ki güncellemelerden mı yapmamız lazımm yoksa pcden programla mı ?

_ardaa

_ardaa

Üye
anna yı nsıl yüklencek ki güncellemelerden mı yapmamız lazımm yoksa pcden programla mı ?

henüz gelmedi gelince ister ovi suite üzerinden ister telefondan güncelleyebilirsin, ekstra programa gerek yok ovi suite yeter.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İster telefondan ister, pc de ovi süit ile yaparsın.

altannemre

Üye
naviden yüklerim ben şahsen Ovi le uğraşmak istemiyorum

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Peki Bu Güncelleme Telefona Ovi Suit İle Aynı Zamanda Mı Gelir? Yani Telefondan Güncellemek İçin Ekstra Bir Zaman Beklemek Gerekiyor?

_ardaa

_ardaa

Üye
Peki Bu Güncelleme Telefona Ovi Suit İle Aynı Zamanda Mı Gelir? Yani Telefondan Güncellemek İçin Ekstra Bir Zaman Beklemek Gerekiyor?

hayır genelde ovi ile aynı anda ota ve fota güncellemeleri de gelir yani telefondan ister şebeke üzerinden ister wi-fi ağı üzerinden.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu İyi Ben Telefondan Güncellerim. :D