ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
nerde çıkmış :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biz oyle duyduk.. Ben bakamdim teldeyim..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
gençler birisi navifirme baksın bi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yanlış haberler vermeyelim :) bu tarihler kritik tarihler :)

karasahinemre

Üye
sakın o şarkının altına yaptığım yorumu ciddiye aldığını söyleme bana :kop:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kesin birşey söyleyim otobüsteyim heyecanlandım birden :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
navifirm de birşey yok heyecan yapmayın :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
lan arkadaş boşuna heyecan yaptık iyimi :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tam kritik günlere girilirken asparagas haberler yayıp da panik etkisi yaratmayın yaw :d:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:coolbende anna zaten yuklu heyecan yapmadim ama sasirdim cikti diince:D

marsharun

marsharun

Üye
----------Eklendi @ 22:44:51 ---------- Yazıldı @ 22:43:18 ----------

[/COLOR]
Kaynak da budur kesin
[/QUOTE]

haha:d::ehe:aha: koptum süper:ehe

Kubde

Kubde

Üye
Beklemek çözüm getirmiyor arkadaş. ramazandan sonra gelecektir bence ama ramazanda gelirse anna hakkında az küfür yemiş olur yüzde 50 oruç kaybına uğrar:islik:ehe

WebStyle

WebStyle

Üye
Panik yok beyler beklemeye devam. :)

uribaju

uribaju

Üye
yok navifirmde anna son 2 haftasi var

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
evet arkadaşlar size güzel bir haberim var aslında bi çoğumuz biliyoruz ama size şöyle söyleyeyim bugün nokia ya email attım anna konusunda aradan 30 dakika geçti aradılar 15 AĞUSTOSTAN İTİBAREN özellikle büyük yazdım bu kısmı ağustos ayının sonuna kadar bütün cihazlarda olacakmış ve KESİN TARİH bu değilmi dedim evet KESİN TARİH 15 AĞUSTOS dedi adam.Neden bu kadar geciktiğini sorduğumda kullanıcıların taleplerine bağlı olarak hareket ettiklerini açıkladı.Yani arkadaşlar uzun lafın kısası ANNA 15 AĞUSTOSTA türkiyeye giriş yapacak.ha bu arada belleyi sordum türkiyeye gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi yok.İyi forumlar :oke: :pro:

uribaju

uribaju

Üye
evet arkadaşlar size güzel bir haberim var aslında bi çoğumuz biliyoruz ama size şöyle söyleyeyim bugün nokia ya email attım anna konusunda aradan 30 dakika geçti aradılar 15 AĞUSTOSTAN İTİBAREN özellikle büyük yazdım bu kısmı ağustos ayının sonuna kadar bütün cihazlarda olacakmış ve KESİN TARİH bu değilmi dedim evet KESİN TARİH 15 AĞUSTOS dedi adam.Neden bu kadar geciktiğini sorduğumda kullanıcıların taleplerine bağlı olarak hareket ettiklerini açıkladı.Yani arkadaşlar uzun lafın kısası ANNA 15 AĞUSTOSTA türkiyeye giriş yapacak.ha bu arada belleyi sordum türkiyeye gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi yok.İyi forumlar :oke: :pro:
yemin ettirseydin :)

• Beğen
Tepkiler: iatis
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
gerek yok ya adam 30 dakika içinde geri dönüyorsa dürüstlüğüne güvenirim...