ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herkes birşey diyor artık alakalı alakasız.inanmıyorum hiçbirine :) çıktığı zaman güncelleriz ışte bu kadar basit :)

cardanadam

cardanadam

Üye
hep bekleniyor bekleniyor deniyo ama hiç bir icraat yok navide bile görünmüyor daha hangi ağustosdan bahsediyor bunlar canım iyice sıkıldı artık çıkarsada çıkmazsada neyse durduk yere ban yemiyelim bir anna yüzüne

ByPotter

ByPotter

Üye
Arkadaslar ''symbian anna ağustosta tüm symbian 3 lü telefonlarda'' konusu kalkmıs hadi hayırlısı ::ehe

pRime.

pRime.

Üye
Ben dedim nokia'dan başka yerlere inanmayın diye ama...

caglet

caglet

Üye
smbyan s60 v5 zaten milat oldu ilgilenen yok :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
su annanin gelip gelmeyecegini tartismak yerine symbian telefonlardan ust seviyede yararlanma adina konular acilsa daha iyi olmaz mi?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arkadaşlar saat 12 yi geçtikten hemen sonra naviye dalmayın malum finlandiya ile aramızda 2 saatlik zaman farkı var :) siz en iyisi mi gece 2'de ya da 3'te bi bakın naviye sonra yazılımın gelmediğini görün ve bu konuda böylece kapansın , artık annalı konu görünce midem bulanıyor...

• Beğen
Tepkiler: ByPotter

altannemre

Üye
ağustosmu eylül mü gelecek bu şimdi ağustos diyo eylül nerden çıktı şimdi

debug06

Üye
Benimde umudum yok ama az önce oviye güncelleme geldi.
tesadüfmü bilmem ama umarım gelirde herkez bi aman beee bunumu bekledik yada ii güzel olmuş der de kurtuluruz:))

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bir haftadır nokia nın annasını kullanıyorum,kullanmayanlar merak etsin:)

debug06

Üye
Orjinal Sürüm yayınlandığında umarım sorun çıkmaz.
Nokia care çalışanı olarak diyorum bunu :))

Quaresma53

Quaresma53

Üye
2 saat var artık çıkcaksa çıksın yaw :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben de 10 yıllık nokia kullanıcı sı olarak diyorum ki hiç bir sorun çıkmaz.ha çıktı diyelim dönerim bir önceki versiyona..Çaresi var nasıl olsa:)

----------Eklendi @ 23:00:25 ---------- Yazıldı @ 22:59:17 ----------

amma care çalışanı varmış burda da haberimiz yokmuş:)
Var ama, şu gelmeyen güncellemeye bir CARE bulamadılar:)

debug06

Üye
:) olsada bi faydası olmaz zaten ama size sunu diyebilirim.
Güncelleme geleceği zaman bize mail gelir.uyarılırız.ama gelmedi :)
7 senede 2 kez mail yazılımdan sonra geldi ama bilmiyorum bence buğun gelmeyecek:) kimseninde umudunu kırmak istemem ama :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bazılarına elop tan mail geliyor galiba,baksana türlü türlü tarih verip insanları böyle yüklemeye hazır vaziyette bekletiyorlar.

cardanadam

cardanadam

Üye
:) olsada bi faydası olmaz zaten ama size sunu diyebilirim.
Güncelleme geleceği zaman bize mail gelir.uyarılırız.ama gelmedi :)
7 senede 2 kez mail yazılımdan sonra geldi ama bilmiyorum bence buğun gelmeyecek:) kimseninde umudunu kırmak istemem ama :)

sen onlara mail atsana tr sızdırsınlar :D

_ardaa

_ardaa

Üye
yok zaten gelmeyeceğini biliyoruz ama düşük bir ihtimal de olsa sunuculara yüklenir navifirm'de gözükür diye bekliyor insanlar umut işte:)

gerçek care çalışanıysan şimdiden geçmiş olsun diyeyim...

debug06

Üye
size komik bişey söyleyeceğim ama bizim kendi içimizdede sizler gibi deli olan ama nokia çalışanı olduğu için küfür edemeyen arkadaşlar var :)
bu annayı devlet sırrı gibi saklamalarına bi anlam veremiyoruz.diğer cihazlar için mail atar soru sorardık en geç 12 saate cevap gelirdi

içinde anna olan hiçbir maile cevap vermiyorlar:))

yarın cıksada şaşırmayacağım 1 ay sonra çıksada:)