ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

erhane

Üye
Konu ismini değiştirin pls ilk hafta doldu

erhane

Üye
Bence Şöyle: Anna Çıkmaz ayın son çarşambasını perşembeye bağlayan gece dünyada, perşembesini cumaya bağlayan gece bizde

Tepkiler: 02samsat
Ya arkadaşlar nokia yoksa annanın çıkış tarihini 30 şubat olarak vermiş olmasın

aydnzara

Üye
Anna 30 ağustos zafer bayramında zafer bizimdir arkadaşlar

slm,bu anna anca yil sonunda cikar böyle gidisle.

erhane

Üye
nessune problema olmasın o

Bir arkadaş anna çıkana kadar 100 sayfaya ulaşırız diyordu. 96 sayfa olmuş Hedef 150 olsun artık

arkadaşlar naviyi açıp yükleyin annayi hadi!tabi geldiyse

sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez olduun

: : Geçen Psikoloğa Gittim . Kapıyı Çaldım, Girdim. Adam Anna Anna Diyip Sallanıyordu. :

Tepkiler: mesut1979 ve Esendağlı
Bir arkadaş anna çıkana kadar 100 sayfaya ulaşırız diyordu. 96 sayfa olmuş Hedef 150 olsun artık

Evet ben demiştim

Anna çıktığı gün kaçıncı sayfada olacağımızı bilene Belle'yi de yükleyeceğiz

Tahminler açıldı, buyrun bakalım.

15 Ağustos'ta çıkarsa 115'te
30 Ağustos'ta çıkarsa 130'da olacağız bence

Bu iki tarihten birinde çıkmazsa; hakkında en çok yorum yazılan konu başlığı olarak Guinness'e girme olasılığımız yüksek...
30 Ağustostan sonra oluşacak sayfalar büyük ihtimalle "Nokia'yı parlatıp kalaylama cilalama" sayfaları olacaktır....

-----------------------
Dip Edit Notu:

Nokia'nın İngiltere sitesinde Yazılım Güncelleme forumunda bir Nokia çalışanı şöyle yazmış:

"Hi everybody,

I don't know who edited what and where, but as Stephen Elop announced & I quoted some time ago, Symbian Anna will be released by the end of August. We're all working on getting it ready at the moment."

Çevirisi:

"Selam millet,

Kim neyi nerede editledi bilmiyorum, ama Stephen Elop'un duyurduğu ve benim de bir süre önce alıntı yaptığım gibi; Symbian Anna Ağustos'un sonunda çıkarılacak. Hepimiz zamanında hazır olması için çalışıyoruz."

Dip Edit'ten Çıkan Sonuç: Nokia'dan boşuna sürpriz beklemeyin, Ağustos sonundan önce Anna falan yok!