ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

cgrylmz7

Üye
beyler bu naviye nasıl ulaşabilriz ? yani herkes naviye daha erken düşeceğini söylüyor ya o yüzden sordum,bilgi için şimdiden teşekkürler

ulan nokia anna'nızı belle'yecem

google a yaz navifirm 1.3 indirme siteleri çıkar nasıl yazılım yükleneceği bilgisi de forum içinde mevcut.

şu an itibariyle anna naviye düşmemiştir.

arkadaşlar şok şok.. Anna gelmişmı diye baktım bide ne görsem yine gelmemiş

arkadaşlar nokia ya dün gece mail attım anna güncellemesi ne zaman gelecek diye 2 dakika önce aradılar 15.08.2011 tarihinden itibaren güncellemenin kesin olarak geleceğini söyledi...

hep beraber ağız birliği etmedilerse ayın 15 i diyoruz diye..bu sefer sanırım doğru tarih en azından önümüzdeki p.tesiye kadar navifirm e düşmeli..

erhane

Üye
Arkadaşlar beklenen an geldi evet navifirme şu an itibariyle v22.14 N8 için hala gelmemiş

var ya kemal sunal filmine döndü bu is salako filmi gibi emine gel su işi yapalım emine de diyo ki bugün salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır neyse canım sunun şurasında 15 ağustosa ne kaldı

E6 icin Anna guncellemesi yapmayi dusunenler, Almanya (Germany) versiyonunu kullanabilirler. Icınde Turkce dil secenegi mevcut.

erhane

Üye
Yo yo Güncelleme bekleyen Nokiacılar : Elop

yilan53

Üye
çok sıkıldık artık gelsin bu anna

E6 icin Anna guncellemesi yapmayi dusunenler, Almanya (Germany) versiyonunu kullanabilirler. Icınde Turkce dil secenegi mevcut.

nüfus olarak almanları geçecez yakında normaldir artık türkçe dil de koymaya başladılar cihazlara..ee ikinci dil de türkçe olacak orada

arkadaşlar herkez navi ye baksın size süprizim var