ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

stress yapmayın çinli anna yükleyin. gözünüz yollarda kalmaz ondan sonra

Nokia Türkiye'den "Ağustos'un İlk Haftası" şeklinde söylediler, şimdilik boşa beklemeyin. 1 hafta daha sabır...

bugün gelmez ise teli garantiye gönderecem ufak tefek sorunları için.
Çin annası yetti bana zaten
neyse annalı gelir tel geriye (:

bari oviyle naviye aynı düşse ağustosun ilk haftası gelmesi için şuan çoktan navide olmalıydı o zaman ya aynı anda gelcek yada beklicez

symbian kullanıcısının bitmek bilmeyen bekleyişi. vermeyin şöyle tarih arkadaşlar ya nisandan beri geldi gelecek sıkıntı yapmayın artık gelicekse ağustos sonu gelir. o zaman da gelmezse çıkar bi açıklama yaparlar yılbaşına kaldı derler (aynı nisan ayında haziran dedikleri gibi) yani beklemeyin boşuna gelirse yükleriz. ne güzel oyunlarınızı oynayın sıkıntı yok

Bugün gelmesse gece 12 de çin annasını yükleyeceğim.

Çinli anna da ovi store çalışıyormu Ben hala ovi store çalıştıramadım da

gt22

Üye
Evet arkadaşlar ben sabah girdim anna daha gelmedi

Çinli annanın stabil çalışan en iyi versiyonu hangisi nereden indirilebilir?

yalan olduu,yalan oldu bu annada yalan olduu.mr elop hakkında çok güzel sözler söyleniyor

iyide benim anlamadığım bu tarihte kesin gelecek diye birşey söylenmedi ki? Herkes boş yere ümit bağladı nokianın resmi açıklaması ağustos o yüzden kimse boşa gürültü yapmasın...

STaT!C

Üye
beyler navifirm servera bağlanmıyor yine..

Edit : Şimdi açıldı güncelleme felan yok.

RedColt

Üye
iyide benim anlamadığım bu tarihte kesin gelecek diye birşey söylenmedi ki? Herkes boş yere ümit bağladı nokianın resmi açıklaması ağustos o yüzden kimse boşa gürültü yapmasın...

ama nokia naviyi değil kendini açıklıyor. bekleyenler naviden istiyor

bekleyenlere tavsiyem kendini herkesin her dediğine kaptırmasın demeyle olsa mazot 1 lira olurdu...