Anna'sını halletik Belle ne zaman çıkıyor? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m542tf

m542tf

Üye
Arkadaşlar uzun bekleyeşimizin ardından geçtiğimiz saatlerde Symbian Anna'ya kavuştuk herkeze hayırlı uğurlu olsun ancak sırdaki güncelleme Belle ne zaman gelicek. Bilgisi Olan Var Mı?
bu acele niye :)

uribaju

uribaju

Üye
istedigin kadar tavsiye et biz yuklemedikten sonra. Ne varsa n8 de var. Hani c6-c7-e6 bizimde hakkimiz yokmu neden cikarmiyorlar. Ciksa da yuklesek. Ama sadece n8 e cikmasi gene iyi telefon vs. ile alakalidir. :off:
iyi telefonlukla alakası yok tamamen n8in ilk s^3 telefonu olmasıyla alakalı ;)

mfb2

mfb2

Üye
anna sını buldunda kıllısını aruyorsun :ehe dostum çoğu kişide anna sorunlu hele şunu bi tam anlamıyl gidersinler belleyide bekleriz alıştık artık :)

serkanet

Üye
ne bellesini bekliyorsunuz var ya belle hemde bütün oyunlar uygulamalar türkçe dilde kuruluyor

den1905

den1905

Üye
şu anki belle orjinal annadan daha sorunsuz. Annada çalışmayan ovi mail bellede çalıştı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 için belle ne zaman gelir oviden değil :D

domino123

Üye
Annasını Belledik :))

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sizede cıkar az kaldı dyolar :)

trontr

Üye
annaya çevirmeyelim arkadaşlar konu açılması yasak olsun belle için ya

spartuas

spartuas

Üye
soyle diyim ben

telefonu yurddisi cikisli olanlar belleye : 1-2 aya
telefonu turkiye kayitli olanlar belleye : 3-4 aya

ulasacaklardir.... :oke:

Anußis

Anußis

Üye
anna ilk çıktı euro2_Wh kurdum dünde turkey versiyonuna geçtim . bellede ilk hangisine cıkarsa onu kuracagız sonrada turkiye versiyonu cıkınca onu kuracgız

tugbatan

Üye
Ben annayı ingilizce olarak yüklemiştim.Şimdi türkçe olarak çıktı ama düzeltemiyorum servislede uğraştırıyorlar resmenn.Benim tel c7 bellenin Türkiye ye gelmesini beklesem ingilizcemi baya bi geliştirmiş mi olurum acabaa :D çıkana kadar türkçe haline nasıl döndürebilirim yardımcı olabilecek var mıı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu şu an için gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt