Anna'sını halletik Belle ne zaman çıkıyor? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Anna'sını halletik Belle ne zaman çıkıyor? :)
Arkadaşlar uzun bekleyeşimizin ardından geçtiğimiz saatlerde Symbian Anna'ya kavuştuk herkeze hayırlı uğurlu olsun ancak sırdaki güncelleme Belle ne zaman gelicek. Bilgisi Olan Var Mı?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Aslında gecikti bu konunun açılması :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, FastBreaker, WebStyle ve 1 kişi daha
mezoart

mezoart

Üye
Daha dur hele, bir Bismillah... :D

• Beğen
Tepkiler: axpe
Suyaka

Suyaka

Üye
2031'in son çeyreğinde gelecek. Besbelle.

serkanet

Üye
ne bellesi bekliyorsun forumda mevcut zaten orjinal belleden bi farkı yoktur ;) zaten belle yüklemeyen benim s3 telefonum var demesin

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
uribaju

uribaju

Üye
belle buglu annaya devam

asperea

Üye
2011 in son ceyreginde cikacakmis guya

Türe

Türe

Üye
bazı yerde 2012 nin başı diyo bazı yerde son çeyreği yani belli değil . Ama 2012 içerisinde gelecek

spartuas

spartuas

Üye
ne bellesi bekliyorsun forumda mevcut zaten orjinal belleden bi farkı yoktur ;) zaten belle yüklemeyen benim s3 telefonum var demesin
s3 telefonum var. Ama c7. C7 icin anlatim olsa neden yapmiyim.n8 ciler sansli

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu anna bu kadar sorun çıkarttığı için erken gelebilir :D tabi erken dediğim 2011 in sonu nokia nın erkeni bu

spartuas

spartuas

Üye
Peki bu belle hangi telefonlar için gelecek C7 ve N8 için varmı.yada şöyle diyim annalı telefonların hepsi Bellemi olacak?
aslinda buyuk gunceleme belle gelicek. Belleyi cikarabilmesi icin temeli iyi yapmasi lazim ki buda annadir. Annada ikonlari degistirdi vs. Bellede telefonu degistirecek. Ve bu belle tum s3 lere gelecek. :oke:

haliloz95

Üye
valla ben cesaretimi topladım belle ye geçicem ama navinin açılmasını bekliyorum ordan bişi indirmem lazım :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes belleyi eskittik bile coktan :) :oke: süper herkese tavsiye ederim ;)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
spartuas

spartuas

Üye
kardes belleyi eskittik bile coktan :) :oke: süper herkese tavsiye ederim ;)
istedigin kadar tavsiye et biz yuklemedikten sonra. Ne varsa n8 de var. Hani c6-c7-e6 bizimde hakkimiz yokmu neden cikarmiyorlar. Ciksa da yuklesek. Ama sadece n8 e cikmasi gene iyi telefon vs. ile alakalidir. :off:

gokaycan

Üye
forumdan bir arkadaşa annadan 4 gun sonra çıkacak demişlerdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt