Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazı ingilizce olarak çalıştır açmak istediğin dosyaları yükle açmayı dene 1 tanesi açtıktan sonra cihazı tr ye geri al düzelirmiş.
ayvazar
Üye
Konu Sahibi
yaw olmadı inglz clstrdm olmadı help me
qsaw
Üye
Neden açılmıyor hata felanmı veriyor?
Böyle durumlarda geri yükleme format gibi yolları denemelisin ama öncelikle neden açılmadığını bulmak lazım.
ayvazar
Üye
Konu Sahibi
medya klbi oynatilamyor dıyr *#7370# yapark format attm olmadı flv uzantlı dosyaları acmyor avi mp4 acıyor
qsaw
Üye
Video playeri in bozulmuş olabilir yenidan yükleme veya hard formatı deneye bilirsin ama oluşabilecek sorunları göze almalısın sorumluluk kabul edemem hani usb çıkar felan filan
bide farklı flv leri denedinmi belki dosya bozuktur ?
Emil_Ceferli
Üye
kardes sen sorunu flv de ara. bak ben soyleyim. sen oyle bir flv dosya ac ki, o dosyayi daha once oynatti telefon. neden? cunki flvlerin hepsini acmiyor. bende de oyle. yenileri oynatiyor. sen bir kac flv bul dene.
deathlesshe
Üye
Aynı sorun bende de var güncelleme yaptıktan sonra tel flv leri oynatmaz oldu. Artık son çare flash atıp bi önceki sürüme dönücem.
qsaw
Üye
arkadaşlar önce bi formatı deneyin en son çare olarak görülen lerden biri hard format onu bi deneyin derim ama yinede size bağlı
deathlesshe
Üye
flash lite 3.1 i kurunca çalışıyo şimdi onu denedim sizce flash lite 4 kadar iyi çalışır mı?
ayvazar
Üye
Konu Sahibi
kards nrdn ındırdn onu adresı yazarmsn
deathlesshe
Üye
Bunu yükleyince oldu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayvazar
Üye
Konu Sahibi
krds ben yuklmdnm ama vıdeolardan aclmyor ama dosya ynetıcısındn açılıyor