Anna'dan nefret ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
Anna'dan nefret ediyorum
telefonum c7 annayı yükledikten sonra telefonun şarjı daha az gitmeye başladı ısınma sorunu ve müzikçalar'a saçma sapan 100 lerde müzik eklemiş lanet olsun

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38

Jerkez38

Jerkez38

Üye
:) bende katılıyorum sana kardeş ama güncelleme gelince bu sorunlar düzelicek sabretmek lazım biraz :)

catdog136

catdog136

Üye
bunlar anna çıktığından beri bilinen sorunlardır. Bende anna kullanıyorum ama şarj sorunum yok pr1.2 ile hemen hemen aynı. Şarj konusun c7 kullanan arkadaşları uyarmak istiyorum nfclerinizi kapatın. Nfcnin açık olduğu ayarlara girmeden anlaşılmıyor. Isınma sorunu bende sadece yazın oluyor. Telefonu çok sıkı tutup saatlerce uygulamaları açık tutmazsanız ısınma sorunu yaşamazsınız. Isınsa bile kışın iyi olur fena mı :D müzik olayına 2 çözüm vardır. Telefonun dilini ingilizce yapıp kullanın yada tüm bilinmeyen albümlü bilinmeyen sanatçılı dosyaları silin.. :) umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
bunlar anna çıktığından beri bilinen sorunlardır. Bende anna kullanıyorum ama şarj sorunum yok pr1.2 ile hemen hemen aynı. Şarj konusun c7 kullanan arkadaşları uyarmak istiyorum nfclerinizi kapatın. Nfcnin açık olduğu ayarlara girmeden anlaşılmıyor. Isınma sorunu bende sadece yazın oluyor. Telefonu çok sıkı tutup saatlerce uygulamaları açık tutmazsanız ısınma sorunu yaşamazsınız. Isınsa bile kışın iyi olur fena mı :D müzik olayına 2 çözüm vardır. Telefonun dilini ingilizce yapıp kullanın yada tüm bilinmeyen albümlü bilinmeyen sanatçılı dosyaları silin.. :) umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)

şarj konusunda benimde sorunum yokta bi müzikler ve bikaç zımbırtı haricinde :)
ısınma konusu bende yok :) ama kışın gerçekten işe yarar :D
aman sevgiliniz varsa duymasın ısındığını mazallah elinizi tutması için kırk takla atabilirsiniz :hmmm

djistanbul

djistanbul

Üye
isinma sorunu internette fazla kalirsaniz daolur widget lerde den oluyor.(anna bir tek qklavye oldugu icin yukledim )

Kedi Yavrusu

Üye
şarj uzun gitmesi için işlemciyi kısarlar laf edersiniz, işlemci hızınızı artırırlar şarj süresi azalır yine laf edersiniz.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Buldukça bunuyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt