Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annada ovi mağazayı açabilen varmı ???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trontr
Üye
Konu Sahibi
Annada ovi mağazayı açabilen varmı ???
Merhaba arkadaşlar şu annayı yükledim ama ovi store un açılmamasına çok bozuldum ya yapabilen çözebilen varsa yardım edebilir mi???
Bi de ek soru web tarayıcıda en fazla 3 sayfa açılması doğal bişe dimi?
Apple iPhone4
Üye
Ben tüm Ovi Servislerini Kullanabiliyorum Sende Sorun oluşmuş olabilir. Ek sorunada bi tavsiyem; Opera Mobile tarayıcısı sana öneririm. istediğin kadar sekme acabiliyorsun ayrıca kopyala yapıştır özelliğide var.
Merhaba arkadaşlar şu annayı yükledim ama ovi store un açılmamasına çok bozuldum ya yapabilen çözebilen varsa yardım edebilir mi???Bi de ek soru web tarayıcıda en fazla 3 sayfa açılması doğal bişe dimi?
ovi store açılıyor. Açılması lazım yazılım güncellemeden yazılımı güncelledinmi ?Ayrıca nokiayı bilmiyormusunuz pintidir. 3 tane doğal değil sınırsız yapsaydı
ovi store açılıyor. Açılması lazım yazılım güncellemeden yazılımı güncelledinmi ?Ayrıca nokiayı bilmiyormusunuz pintidir. 3 tane doğal değil sınırsız yapsaydı
biliyorum kanka. Arkadaş demiş ya web de 3 tane pencere açmak doğal değilmi diye ona dedim. Tabikide en iisi opera
aydnzara
Üye
Ben oviye girip oyun indirdim fakat oyun en sonda yüklenmedi talking hamster oyunu Qt mi gitti annayla anlamadım veya nerden yükleriz lütfen yardım konu açmak istemiyorum...
gourme
Üye
eskiden s60 lar için skyfire tarayıcı vardı flash destekli idi sonra türkiyeye kestiler ondan sonra da nokiaya elveda dediler
Ben oviye girip oyun indirdim fakat oyun en sonda yüklenmedi talking hamster oyunu Qt mi gitti annayla anlamadım veya nerden yükleriz lütfen yardım konu açmak istemiyorum...
İnternet Tarayıcına store.ovi.mobi adresini tarayıca yaz. Otomatik olarak Ovi Mağaza Programı Açılacaktır. Ovi Programını Açık uygulamalardan kapat Web orda kalacaktır. Webden kullan Benim eski cihaz 5800xm'de ovi'yi webten kullanıyodum.