Annada ovi mağazayı açabilen varmı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Annada ovi mağazayı açabilen varmı ???
Merhaba arkadaşlar şu annayı yükledim ama ovi store un açılmamasına çok bozuldum ya yapabilen çözebilen varsa yardım edebilir mi???

Bi de ek soru web tarayıcıda en fazla 3 sayfa açılması doğal bişe dimi?

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Ben tüm Ovi Servislerini Kullanabiliyorum Sende Sorun oluşmuş olabilir. Ek sorunada bi tavsiyem; Opera Mobile tarayıcısı sana öneririm. istediğin kadar sekme acabiliyorsun ayrıca kopyala yapıştır özelliğide var.

spartuas

spartuas

Üye
Merhaba arkadaşlar şu annayı yükledim ama ovi store un açılmamasına çok bozuldum ya yapabilen çözebilen varsa yardım edebilir mi???Bi de ek soru web tarayıcıda en fazla 3 sayfa açılması doğal bişe dimi?
ovi store açılıyor. Açılması lazım yazılım güncellemeden yazılımı güncelledinmi ?Ayrıca nokiayı bilmiyormusunuz pintidir. 3 tane doğal değil sınırsız yapsaydı :oke:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
ovi store açılıyor. Açılması lazım yazılım güncellemeden yazılımı güncelledinmi ?Ayrıca nokiayı bilmiyormusunuz pintidir. 3 tane doğal değil sınırsız yapsaydı :oke:

Ben Hala Opera Mobile'yi öneriyorum Sekme sınırsız :oke:

aydnzara

Üye
Ben oviye girip oyun indirdim fakat oyun en sonda yüklenmedi talking hamster oyunu Qt mi gitti annayla anlamadım veya nerden yükleriz lütfen yardım konu açmak istemiyorum...

gourme

Üye
eskiden s60 lar için skyfire tarayıcı vardı flash destekli idi sonra türkiyeye kestiler ondan sonra da nokiaya elveda dediler:(

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
kardeş Opera Mobile yi nerden ve nasıl indirebiliriz? Yardımcı olsan sana zahmet

esimlerden herhangi birine tıklayarak Bulabilirsin (Kaynak Ovi Mağaza)

Cep Telefonuma ücretsiz gönder de numaranı yaz +90 koduyla başla mesaj olarak gelir oradanda kurarsın

----------Eklendi @ 20:39:16 ---------- Yazıldı @ 20:36:33 ----------

Ben oviye girip oyun indirdim fakat oyun en sonda yüklenmedi talking hamster oyunu Qt mi gitti annayla anlamadım veya nerden yükleriz lütfen yardım konu açmak istemiyorum...

Telefonun Dilini İngilizce Yapıp İndir Kurulur

spartuas

spartuas

Üye
Her ne kadar maxicepdende yükleseniz. Tavsiyem ovi mağazadan yüklemeniz günceldir :naughty:

02samsat

02samsat

Üye
esimlerden herhangi birine tıklayarak Bulabilirsin (Kaynak Ovi Mağaza)

Cep Telefonuma ücretsiz gönder de numaranı yaz +90 koduyla başla mesaj olarak gelir oradanda kurarsın

----------Eklendi @ 20:39:16 ---------- Yazıldı @ 20:36:33 ----------

Telefonun Dilini İngilizce Yapıp İndir Kurulur

teşekkürler. Ellerine sağlık....

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefonu pc ye bağla ovi storeyi pcden açıp direk yükleye bilioz da bi uygulama yüklicektim bu uygulama pcden yüklenmez dedi kafam bozuldu

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Ya telefonu pc ye bağla ovi storeyi pcden açıp direk yükleye bilioz da bi uygulama yüklicektim bu uygulama pcden yüklenmez dedi kafam bozuldu

İnternet Tarayıcına store.ovi.mobi adresini tarayıca yaz. Otomatik olarak Ovi Mağaza Programı Açılacaktır. Ovi Programını Açık uygulamalardan kapat Web orda kalacaktır. Webden kullan :oke: Benim eski cihaz 5800xm'de ovi'yi webten kullanıyodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt