Anna'da nete bağlanarak program yükleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Anna'da nete bağlanarak program yükleme sorunu
bazı programlarda yüklemenin yarısında "yüklemeye hazırlanıyor" diyor ve tel. nete bağlanıyor, ardından netten dosya indirdikten sonra yükleme başarılı bir şekilde sonlanıyor.

ancak anna da böyle değil nokia battery monitor gibi bir kaç uygulama da hep hata aldım, nete bağlanma kısmında

yardım edebilecek var mı?

_ardaa

Üye
Qt ile ilgili bir sorun olabilir qt bileşenlerinin tümünü kaldır tekrar yükle, yüklerken telefon hafızasını seç eğer sorarsa.

Konu Sahibi
Qt ile ilgili bir sorun olabilir qt bileşenlerinin tümünü kaldır tekrar yükle, yüklerken telefon hafızasını seç eğer sorarsa.

bunu daha önceden düşündüm ve qt 1.1.3 ve diğer bileşenlerini tel. hafızasına yükledim, bu sounu önceden de alıyordum, yaptım düzeldi ama anna ya sadece offline program yükleyebiliyorum :/

Türe

Üye
evet var bende yüklediğim halde çözülmedi

Konu Sahibi
evet var bende yüklediğim halde çözülmedi

ben sorunu çözdüm, ayarlardan telefon dilini English yapıyoruz, te. kapanıp açılıyor ve kusursuz yüklüyor, sorun QT değil, sorun türkçe dil desteği ile tel. stabil çalışmıyor, mesela tr dil desteğinde uygulamaların kısayolları da gözükmüyor.

Türe

Üye
vay arkdaş ben sırf dili değiştirmek zorunda kalmıyım diye gectm turkey e

her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun

nik82

Üye

dili ingilizceye çevir ve yükle sorun halloluyor.tekrar türkçeye çevirmende problem yaşamazsın.

Bnde de hepsni yüklerken net e bağlanyor

iatis

Üye
dili ingilizceye çevir ve yükle sorun halloluyor.tekrar türkçeye çevirmende problem yaşamazsın.
Aynen,bende bu şekilde yapıyorum.Annadan gün geçtikçe daha çok memnunum.Birtek müzikçalardaki oyun seslerine bir çare bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...