ekstraa Üye En iyi Tarayıcı belle'de...Bazı arkadaşlarin yorumlarından anladığım kadarıyla belle'lin refresh öncesinden haberdar değiller... Belle'de 200mb'lik video'yu Tarayıcıdan youtube'a kolaylıkla yüklemiştim,facebook vb sitelerde de aynısi geçerliydi...rapid,hotfile imageshack gibi sitelere kolaylıkla dosya yükleyebiliyordum... Şimdikinde 2 dakika geçmeden telefon donuyor...
En iyi Tarayıcı belle'de...Bazı arkadaşlarin yorumlarından anladığım kadarıyla belle'lin refresh öncesinden haberdar değiller... Belle'de 200mb'lik video'yu Tarayıcıdan youtube'a kolaylıkla yüklemiştim,facebook vb sitelerde de aynısi geçerliydi...rapid,hotfile imageshack gibi sitelere kolaylıkla dosya yükleyebiliyordum... Şimdikinde 2 dakika geçmeden telefon donuyor...
Umut Üye MaxipmaN' Alıntı: annanın pil tüketi mi belleden düşük mü ? Genişletmek için tıkla ... Ben her ikisini de yükleyip kullandım. Bence Anna daha az tüketiyor.
MaxipmaN' Alıntı: annanın pil tüketi mi belleden düşük mü ? Genişletmek için tıkla ... Ben her ikisini de yükleyip kullandım. Bence Anna daha az tüketiyor.
MaxipmaN Üye belle güç tasarrufunda çok kasıyor nırmal modda da çabuk bitiyor widgetleri ve şarj göstergesi yer kapladığından belleye devam ediyorum
belle güç tasarrufunda çok kasıyor nırmal modda da çabuk bitiyor widgetleri ve şarj göstergesi yer kapladığından belleye devam ediyorum