Anna ve belle Yardım lütfen biri bilgi versin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Anna ve belle Yardım lütfen biri bilgi versin.
Öncelikle konuyu yanlış yerde ve kurallara aykırı olarak açtıysa özürlerimi sunuyorum.(Konuyu kaldıacak yada kitleyeceksekseniz uygun bölüme yönlendirin lütfen.)

Evet neyse.Millet ben Türkiye'de yaşıyorum Nokia C7 kullanıyorum.Arkadaşım bana anna dan bahsetti bende bekledim ve belleyi gördüm.Birisi bana hangisi iyidir ve ikisi arasındaki farkı anlatsın lütfen.Diğer mevzu da Türkiye'de yaşayanlar orjinal Türkçe anna uygulamasını ne zaman ve nasıl yükleyecekler.Eğer Türkiye için çoktan gelmişse nasıl yükleyeceğim biri anlatırsa çok minnettar kalacağım.

safakb01

Üye
belle daha iyi.ama şu an ki belle tam hazır değil, sızıntı gibi bişe yani çok sorunu var şimdilik.annayı navifirmden inden yükleyeceksin.eğer navifirm kullanmayı bilmiyorsan ovi suite e gelmesini bekleyeceksin annanın.pazartesi günü gelicekmiş diyorlar.bende bekliyorum

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşım.Ovi suitten nasıl indireceğiz ? Güncelleme olarak mı çıkacak ? Birde bu navifirm dediğin olay.Ordan indirsek ovi ile aynı mı olacak yani tamamen Türkçe ve orjinal mi ?

rafet383838

rafet383838

Üye
suan karman corman navıfırmden ındırıp yapanda var yapamayıp telı cökertende var en ıyıısı beklemek bende beklıyorum

engin_erg

engin_erg

Üye
navi de tr yok şu anda euro2_germany sürümü var türkçe olarak fakat telefonun product kodu değişir bu nedenle ovi suite gelmesini bekle ovi suite zaten telefonu bağladığında güncelleme arattır gelmişse çıkar normal güncelleme şeklinde yükleyeceksin

fntked

Üye
ben n8 e ovi den yükledim. ama ingilizce oldu yardım eder misiniz ?

cihatyılmaz

Üye
ben n8 e ovi den yükledim. ama ingilizce oldu yardım eder misiniz ?

ovidenn mi? henüz ovi ye düşmedi senin telefon yurt dışından mı geldi acaba kardeşim çünkü türkiye ye salı günü gelicek Anna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt