anna v025.007 üstüne kimse belle yüklemesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
anna v025.007 üstüne kimse belle yüklemesin
nedeni şu telefon çöküyor dowrance yapıp anna v024.001 üstüne yükleyin tavsiyemde kurtulul40 arkadasımızın en son belle cfw sini kullanın harika olmuş ben memnunun hem stabil hemde akıcı birde bende şarx 3 gün gidiyor saygılarımla

Tepkiler: Kurtuluş40
benim cfw de 5 gün gidiyor. tasarrufsuz en yüksek ekran parlaklığıyla

----------Eklendi @ 17:44:43 ---------- Yazıldı @ 17:43:58 ----------

benim 2.0 ı dene daha akıcı 140 mb ram optimizasyon rekoru kırdım.

----------Eklendi @ 17:45:26 ---------- Yazıldı @ 17:44:43 ----------

Yükleyenler en stabil belle diyor.

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
bilemem ama kurtuluşun cfwsi çok hoşuma gitti

n000k

Üye
sırf bunu söylemek için konu açmana gerek yoktu dostum..zaten biz bir çok konu içinde bunu söyledik 25.07 nin üstüne belle yüklenmiyor diye.. belle çeşidi zevk meselesi.. bende madness ınkini beğendim.. derli toplu , çok stabil ve sürpriz ufak, güzel ayrıntılarla dolu

aklıma şu geldi acaba v25 e bootloader lock mı koydular dün tekrar 25.007yi refurbish yapayım dedim phoenix hata verdi..

n000k

Üye
aklıma şu geldi acaba v25 e bootloader lock mı koydular dün tekrar 25.007yi refurbish yapayım dedim phoenix hata verdi..
bende phoenixte hata olmadı 25.07 nin üstüne kurarken.. belle yüklendi ama teli açmaya çalışınca siyah ekran içinde beyaz renk yazıile nokia yazısı 1 kaç kere görünüp tel kapanıyordu..

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
eger 5 gune sikardiysan muthis birsey nokia'nin yapamadini sen yapmissin ozaman.sence sende inaniyormusun soyledine?

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
madness valla şimdi seninkini denedim on üzerinden 7 veriyorum kurtuluşun cfwsi ile nerdeyse aynı bir kaç eksiği var birinci eksiği haritalar ikinci eksiği görsellik şunda hakkını yemiyim ram ölçeri yükledim 123 mb boş ram diyordu kurtuluşunda boş 113 diyordu ilk yüklemede ama bu pek etkileyici değil yinede kurtuluşun cfwsine döndüm o daha iyi geldi bana

Startupta 140 falan oluyor. Delight belle tabanlı olduğu için benzer gelmesi normal haritalar çalışıyor. Görsellik tamam zevk ve renkler tartışılmaz

----------Eklendi @ 19:39:08 ---------- Yazıldı @ 19:37:38 ----------

Boot-up falan çok uğraştım fontu beğenmedin galiba? Nokia Pure bu.

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
aynen sana katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz senide destekliyorum çünkü emek veriyorsun güzel işler yapıyorsun ne bilim belki ilerde daha iyisini yaparsın belkide daha iyisini yapıyorsun ama ben pek fark etmedim belkide benim eksikliğim neticede zaman belli eder kendini en çok talep kim görürse bilirimki o daha iyi saygılarımla

Görsellik pek eklemedim ben Talep varsa onu da yaparız.

hızdan kazanmak için görsellikten vazgeçilirmi bence geçilmez
cihaza görsellik katmak için para harcıyor insanlar sbp shell gibi mesela

suat1111

Üye
arkadasım yap gelıs dahada ıyısıde olur destek bendende sana

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Bu şu anda sadece n8 içinmi geçerli ilerde diğer modellere çıktığı zamanda geçerli oluyormu?

curse.

Üye
arkadaşlar telefonuma 1 kere hard format attım garanti dışı kaldı mı telefon
c7

kalmaz rahat ol.dead phone da da garanti dışı kalma söz konusu diyorlar ama alakası yok..benim n8i de serviste dead phone ile ayağa kaldırmışlardı hiç de birşey olmadı..

umutap

Üye
Arkadaşlar n8 de 25.007 var. Ben buna belle kuramadım. 24 nolu sürüme dönmeye çalıştım. oda hata verdi kuramadım. 24 nolu sürümü kurarken 25 den geriye sayıyor, iptal diyorum. teli açınca ekranda nokia yazısı çıkıp kapanıyor. bende 25.7 ye geri döndüm. bunun çözümü nedir?

sorunu çözdüm. 24 ü yanlış yüklemişim. belleyi kurdum.

Ancak madness belle yerine diğerlerini nasıl yüklerim. yine 24 e mi dönmem lazım.

hızdan kazanmak için görsellikten vazgeçilirmi bence geçilmez
cihaza görsellik katmak için para harcıyor insanlar sbp shell gibi mesela
Görsellik var. Wallpaper falan eklemedim pek ondan. Hızdan kazandığımı da görsellikten eksiltmedim. Ram optimizasyonu en iyi olan ve en stabil belle bu. Açılışta çok rahat açılır.

----------Eklendi @ 17:53:21 ---------- Yazıldı @ 17:52:27 ----------

İnan ki en iyi belle benimki. Diğerlerini kullandıktan sonra anlayacaksın.

umutap

Üye
aslında format atınca kendine geldi. yazım hataları düzeldi. neyse eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...