Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

By_FarkLi

Üye
Arkadaşlar bu comminacator c7 de ofisin içinde yok bulamadım yerını bılen varsa bı zahmet yardım edebılırmı nerde ??? :D birde bi sorum olucak ben bu annayı begenmedım gerı eskı ılk aldıgım ısletım sıstemıne donebılırmıyım yardımcı olabılırmısınız

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Arkadaşlar bu comminacator c7 de ofisin içinde yok bulamadım yerını bılen varsa bı zahmet yardım edebılırmı nerde ??? :D birde bi sorum olucak ben bu annayı begenmedım gerı eskı ılk aldıgım ısletım sıstemıne donebılırmıyım yardımcı olabılırmısınız

evet beyler arkadasa katılıyorum telefon acayip sarj yiyor baterry monitörden bakıyorum 3-4 dakikada %1 iniyor çözümü yokmu bunun kafam bozuldu.:hmmm

aydogdu_c7

Üye
arkadaş allah senden razı olsun dediğin ayarları yaptım bakalım neler olacak :) şarj sorunu yüzünden telefonu satmayı düşünüyordum

private_hawk

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu yazıları şaşkınlıkla okuyorum.Ben 2 ay önce c7 aldım.şuan symbian anna kullanıyorum.ne reset sorunu ne donma sorunu ne yavaşlama sorunu ne batarya sorunu hiçbir sorunla karşılaşmadım.bi ayarda yapmadım.telefon nasıl aldıysam o ayarda duruyor.Günlük 20-30 mesaj,50-60 dk tel görüşmesi,20 dk internet kullanımı ile test ettim 3 gün rahatlıkla gidiyor.birinci tırnak çabuk gidiyor,birinci tırnaktan sonraki tırnak iyi gidiyor.ama en iyi giden son 2 tırnak.ben batarya zayıf uyarısı aldıktan sonra 30 dk telefonla konuşup telefonun şarjının 6 saat gittiğini biliyorum.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
arkadaslar Bende günde 3 saat internet 166 sms ve bir saat konuşma yapıyorum şarj ancak bir gün gidiyor yaa buna başka bir çözüm yok mu:(

djsalih91

djsalih91

Üye
ben yapamadım ya yeniden başlatma ve şebeke bulu kapattım diğer seçeneği bulamadım tek tek anlaşılır dilde yönlendirmisin
GEREK KALMADI HALLETTİM Bİ SORUNUM DAHA VAR MENÜDE RESİMLERİ GÖREMEDİM FOTOĞRAFLARIMDA GÖZÜKMÜYOR

yaren_dede

yaren_dede

Üye
c601 şarjim 8 saatte bitiyordu durduğu yerde yazılanları yaptım telefona format atmadim sadece kapatmam gerekenleri kapattım şimdi saatte %1 gidiyor süper oldu konuyu açan arkadaşa teşekkürler

wolleskaan

Üye
yazıldımı bılmıyorum ama aklınızda bulunsun telefona eposta hesabı eklemekte resete yol acıyor reset sorunu olanlar eposta hesaplarını sılsın goreceklerkı ne sarj sorunu nede reset kalıyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
teşekkürler kardeş batarya süresi uzadı fakat bir sorum olacak telefonu şarji doldurup çıkardığımda %90 a kadar çok çabuk düşüyor bunun nedeni nedir

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
eyw.kardesim cok sagol oldu bea sarjım kendine geldi :)) basarıların devamını bekliyorum hee.. ;))

----------Eklendi @ 00:02:45 ---------- Yazıldı @ 00:02:09 ----------

ben yardımcı olim istersen :)

----------Eklendi @ 00:03:33 ---------- Yazıldı @ 00:02:45 ----------

:))

Ritchie88

Ritchie88

Üye
telefonun int. Kapattında sürekli ağ bağlantısı yok dıyor demekki e posta fln sureklı bağlantı ıstıyor, ben kapattm ne varsa bakalım ne kdr gitcek, konuyu açan arkadasa tskler.

sinan özgür

Üye
kardeş aynen yaptım ama bende işe yaramadı emeğine teşekkürler

Hakan Ay

Üye
arkadaşlar uygulamalardaki bul diye bir uygulama var açın ayarlarına girin yeniden başlatma ve şebeke bulu kapatın intranet'e girin ayarlardan bağlantıda webi açı kapatın ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin tls ve ntlm v1.0 var ikisinide kapatın gelelim son aşamaya comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın işe yarıyor sabahdan akşama yetmeyen şarj şimdi düzeldi sizde deneyin
Telefon un bataryasını tam boşaltarak 8-10 şarzdan sonra batarya dayanması artmıştı.Arkadaşım bu dediklerini yaptıktan sonra dahada arttı bana 3-4 gün gidiyor.Bu özelliklere sahip telefonda süre çok iyi.Emeğine ve önerilerine teşekkür ederim.

Toros542

Toros542

Üye
slm.anlatılanların hepsini yapmama ragmen tlfnun batarya performansı bi türlü istedigim düzeyde degil.eski yazılım da cihaz daha fazla performans gösteriyordu.anna iyi hos güzel de su bataryayı kendi kendine bitirmesi deli etti beni.orginal yazılım yüklettim kac defa nafile..cihazı 3G de bıraktıgım zaman 8 ile 10 saat arası gidiyor sarjı.o da hic kullanmadıgım halde.ama Gsm modunda bıraktıgım zaman ise yaklasık 2.5 gün gidiyor nerdeyse.ne iş anlamadım.bu cihazı 3G modunda adam akıllı kullanamayacakmıyım yaaawww...bu arada cihazımın bataryasını k.v.k da test ettirdim.sonuc mükemmel cıktı.ulan bu anna yı cıkaranın ben var ya taaaaa............neyse fazla ileriye gitmeyim....

distakjo

distakjo

Üye
bende buldum :D belle yükleyin :P

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler eskiden sabahtan akşama yetmiyordu artık tam 1 gün gidiyor :)

----------Eklendi @ 15:14:50 ---------- Yazıldı @ 15:13:43 ----------

Bu kadarda yaparsak akıllı telefonun ne anlamı kaldı :)

dikkatini çekerim kullanmadığınız diyorum hepsini değil mesela ben rehberdeki ovi senkronizasyonu kapattım çünkü maillere yedek oluşturuyor ve msiller bu özelliği desteklemediği için 2-3 saatte bir yedek yapmaya çalışıyor buda enerji tüketimi yapıyor şimdi şarkım sürekli intetnet ve görüşme yapmama ramen 24 saatten fazla gidiyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
eyww

Üst Alt