Arkadaşlar bu comminacator c7 de ofisin içinde yok bulamadım yerını bılen varsa bı zahmet yardım edebılırmı nerde ???birde bi sorum olucak ben bu annayı begenmedım gerı eskı ılk aldıgım ısletım sıstemıne donebılırmıyım yardımcı olabılırmısınız

Telefon un bataryasını tam boşaltarak 8-10 şarzdan sonra batarya dayanması artmıştı.Arkadaşım bu dediklerini yaptıktan sonra dahada arttı bana 3-4 gün gidiyor.Bu özelliklere sahip telefonda süre çok iyi.Emeğine ve önerilerine teşekkür ederim.arkadaşlar uygulamalardaki bul diye bir uygulama var açın ayarlarına girin yeniden başlatma ve şebeke bulu kapatın intranet'e girin ayarlardan bağlantıda webi açı kapatın ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin tls ve ntlm v1.0 var ikisinide kapatın gelelim son aşamaya comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın işe yarıyor sabahdan akşama yetmeyen şarj şimdi düzeldi sizde deneyin
bende buldumbelle yükleyin :P

arkadaşkar extra olaraktan bu linkdeki kullanmadığınız uygulamalarıda kapatırsanız daha güzel oluyor http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...rjim-uzun-gitsin-diyorsaniz-iceri-584110.html

Teşekkürler eskiden sabahtan akşama yetmiyordu artık tam 1 gün gidiyor
----------Eklendi @ 15:14:50 ---------- Yazıldı @ 15:13:43 ----------
Bu kadarda yaparsak akıllı telefonun ne anlamı kaldı![]()