Anna program yükleme ve donma sorunu yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwerty1266

Üye
    Konu Sahibi
Anna program yükleme ve donma sorunu yardım !!!
Arkadaşlar telefonuma daha yeni yükledim annayı hafıza biçimlendirme yaparak ancak yeni uygulamalar yüklediğimde uygulamalar kısmına geldiğimde yeni uygulamın bulunduğu bölümü geldiği an aşırı şekilde donma hissettiriyor ayrıca bazı uygulamaların ikonları gözükmüyor ekstradan şarj konusu da beni bıktırmaya başladı 15 saate bir şarja takıyorum telefonu ... Sizce flash atmalı mıyım ?

spartuas

spartuas

Üye
O donma uygulama bölümünde çok oyun/program olmasıdır. Normaldir. Kasabilir. Tavsiyem klasör oluştur. Ve programlarını istediğin klasörde topla. Ve işe yaramayan programlarını kaldır. En son telefona bi reset çak. Tmmdır. :oke:

----------Eklendi @ 22:34:23 ---------- Yazıldı @ 22:29:20 ----------

Ayrıca şarjının hemen bitmemesi için : öncelikle telefonunu yedekle. Ondan sonra yığın hafızana ve varsa hafıza kartını biçimlendir. Sonra soft format ve hard format at telefona. Ondan sonra telefnunu düzgünce flashla. Telefn açılsın. Hiç bir şey yapmadan telefona tekrar soft format ve hard format at. Telefona restart at sonra. Ve sonra kaç tane yazılım güncellemen varsa güncelle. Telefona bir daha res at. Ondan sonra bak bakıyım şarj yiyormu. :oke:

----------Eklendi @ 22:36:11 ---------- Yazıldı @ 22:34:23 ----------

Ve ayrıca şunu unutma : en sağlıklısı flash. Çoğu kişi flash telefonu eskitir. Dosyalarını bozar felan diyor ama o kişiler telefonunun ölmesinden korkan kişiler. Bende öyle diyordum demez olaydım :oke:

valent

valent

Üye
O donma uygulama bölümünde çok oyun/program olmasıdır. Normaldir. Kasabilir. Tavsiyem klasör oluştur. Ve programlarını istediğin klasörde topla. Ve işe yaramayan programlarını kaldır. En son telefona bi reset çak. Tmmdır. :oke:

----------Eklendi @ 22:34:23 ---------- Yazıldı @ 22:29:20 ----------

Ayrıca şarjının hemen bitmemesi için : öncelikle telefonunu yedekle. Ondan sonra yığın hafızana ve varsa hafıza kartını biçimlendir. Sonra soft format ve hard format at telefona. Ondan sonra telefnunu düzgünce flashla. Telefn açılsın. Hiç bir şey yapmadan telefona tekrar soft format ve hard format at. Telefona restart at sonra. Ve sonra kaç tane yazılım güncellemen varsa güncelle. Telefona bir daha res at. Ondan sonra bak bakıyım şarj yiyormu. :oke:

----------Eklendi @ 22:36:11 ---------- Yazıldı @ 22:34:23 ----------

Ve ayrıca şunu unutma : en sağlıklısı flash. Çoğu kişi flash telefonu eskitir. Dosyalarını bozar felan diyor ama o kişiler telefonunun ölmesinden korkan kişiler. Bende öyle diyordum demez olaydım :oke:
Biraz ölme eşeğim ölme olmadımı :d: genede bilgiler için sğol kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt