anna kullanmak ...sigara icmek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alayisyan024

alayisyan024

Üye
Müzik çalara saçma sapan oyun sesleri geliyor ve ben çok uğraşmama rağmen düzeltemedim Nokia karizmayı çizdiriyor:vur:vur:vur:vur

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben kendi cfw mi yaptım belle ve belle'yi yükledim bekliyoruz cindy'i

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
alsında dusunuyorumda nokıa bı tel yapsa samsungla berber telde hem androıd hemde belle olsa ...tek tusla ıkı sıstemede gecıs yapsa superrr olurrrrrrrrr:aha:

oguzhakan

Üye
25 sorunsuz kullanıyorum

Artles

Artles

Üye
Problemim yok şarj sürem 2-3 gün. Herşey stabil.

kraldost

kraldost

Üye
belle kullanıyorum tek şikayetim camera

bugli

Üye
ilk guncelleme ile 2 gunden fazla olan sarj surem 1, 1.5 gune dusmustu. (Forumdaki ayarlari yaptim ayrica defalarca soft format attim)

ikinci guncelleme saolsun internette 40 dk falan vakit gecirsem yarisi gidiyor. 7-8 saate kadar indi sarj surem.

belle gelince heralde lpg taktiracam telefona.
Iyi ki varsin nokia

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
heralde bu annada anlasildiki 25.07 kullanicilarin benle berber olmak uzere bi cok problemini gidermis....teskkurler nokia...ama simdi smsung galxi s II unutmakta olmakiiii ama

slant1111

slant1111

Üye
bende hiçbir uygulama yuklenmez oldu 25 ten sonra .pc olsa flash atıp düzelteceğim ama yok şuan

bugli

Üye
bende hiçbir uygulama yuklenmez oldu 25 ten sonra .pc olsa flash atıp düzelteceğim ama yok şuan
Ilk guncelleme oldugunda dil turkceyken uygulama yuklenmiyordu.Ikinci guncellemeden sonra dil ingilizceyken uygulama yuklenmiyor

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
symbian anna ve sigara icmek bence pismanliktir ...ama nasilki sigariyai zararli oldugunu bile bile icmek varya annada ole bise cok problemli ama kullanmaya devam ediyoz...HADI HERKES ANNAYLA ILGILI SADECE 1 PROBLEMINI ..yazsin bakalim birbirinden farkli kac tane problemi var sigaranin bi cok zarari gibi...

Benim Hiçbir Problemim Yok Aynı İşletim Sistemimlerine sahip telefonum ama Annayı Kullanmıyorum
Durmadan Kötüleyeceğinize

Bir Çok
Çeşit Sigara Var
Neden Sigaranı Değiştirmiyorsun ??

by_samci

by_samci

Üye
valla doğru dürüst msj yazamıyorum google açıp bi şey yazıp aramayı özledim dokunmatiği ben aşşağıdaki yeri tıklıyorum o üsten bi yere giriyo.telefonun açılış kapanış sesleri gitti.donmalar var bazende takılmalar oluyo beyaz ekran çıkıyo mesela müzik dinlerken geldi başıma kapatamıyosun bi türlü n8 bataryada hemen öyle lap diye çıkmıyo tornavida lazım (yoktu) o an şarj aletini usb koblasunu denedim gene olmadı kitlendi telefon ama müzik sürekli çalıyo ses mes kısamıyosun bende battaniyenin içine güzelce sardım gittim uyumaya sabah şaerjı bitince susmuş kendisi :) ve ilk önce kendim telefondan indirip kurdum anna yı baktım ben tam yapadım dedim gittim telefonu nokıa shopa götürdüm 3.5 saat bekledim aldım gene aynı....

TheMadness

TheMadness

Üye
valla doğru dürüst msj yazamıyorum google açıp bi şey yazıp aramayı özledim dokunmatiği ben aşşağıdaki yeri tıklıyorum o üsten bi yere giriyo.telefonun açılış kapanış sesleri gitti.donmalar var bazende takılmalar oluyo beyaz ekran çıkıyo mesela müzik dinlerken geldi başıma kapatamıyosun bi türlü n8 bataryada hemen öyle lap diye çıkmıyo tornavida lazım (yoktu) o an şarj aletini usb koblasunu denedim gene olmadı kitlendi telefon ama müzik sürekli çalıyo ses mes kısamıyosun bende battaniyenin içine güzelce sardım gittim uyumaya sabah şaerjı bitince susmuş kendisi :) ve ilk önce kendim telefondan indirip kurdum anna yı baktım ben tam yapadım dedim gittim telefonu nokıa shopa götürdüm 3.5 saat bekledim aldım gene aynı....
Çözümü var. Telefon kilitlenince Kapama açma tuşuna 10 sn basınca kapanıyor telefon

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Vallaha bende hard format atıp üstüne anna yükledim hiç bir problemim çıkmadı sadece sleep screeni yükleyemedim o da gt sorunu varmıs anladıgım kadari ile onuda 25.007 yükleyince yükliycem inş.(N8-00)

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
cok mantikli aslindan demnemk lazim

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Sorunsuz Anna kullananlardan biriyim bende... Sıkıntı yok :)

SilentOne

SilentOne

Üye
galiba bnde şarj sorunu oluştu oştu oda tahminimce joikudan günde 2saat takılmak şarj %50 e düşüyor sizce iyimi yoksa bnim batarya pertmi
yoksa su son gelen güncelleme ile telefon kendine geldi bide belle ile tam gelicek :D

kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
senın batarya bozuk labılır aynı benımkı gıbı bı saat sarj edıyom kı ılk aldıgımde kendı sarjıyla yarım saate batarya oluyodu uzun sure gıdıyodu sımdı pert senınkı gıbı cok az gıdıyo bence bırazda ısletımın sıtemınden cok bataryaların kapasıtesı dayanıklıgı tartısılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt