Anna kullanıyorum hala Belle'ye geçsem mi geçmesem mi çok kararsızım ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
şuanlık anna ya geri dönme sadece N8 için var diye biliyorum bizimkiler için yok ama belle güzel arayüz vs. tek eksiği kasıntı bi sistem menü falan kasılıyor ilerde satabillik içiin bi güncelleme falan çıkartırlarsa süper olur ...

hayır kardeş tüm s^3 cihazlarda belle'den annaya dönüş var

---------- Eklendi @ 00:14:51 ---------- Yazıldı @ 00:05:49 ----------

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...6-e7-c6-01-c7-597002.html?highlight=downgrade

buyrun buda yöntemi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektin ben anna kullanıyorum çok güçlü bir sistem belleyi çıktığından beri kullandım her zorluğuna katlandım iki defa çöktü

Mantıklı mı bu dediğin ?
Mercedesten Murat 131 düşmek gibi bişey.

SilentOne

SilentOne

Üye
biri hala annadayımmı dedi arkadaşım belleye geç bncede durman hatada ama bn arkı bir türlü pr 1.2 den belleye geçiremedim çocuk belle zok karmaşık diyor bnim telefona bakınca bnim tele bakma diyom onu bn bu hale getirdim diyorum ama dinlemiyor bir gün gizlice geçirdem :ehe:ehe

Kaya0362

Üye
herkesin kendi tercihi anna bütün sorunları aşmış bir sistem belle hala tekliyor adam mercedesten bahsediyor:)

asigsasi

asigsasi

Üye
belle nin de eksikleri olsada yine belle

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
uzun zamandır forumda gördüğüm en saçma konu. :locked:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bellenin eksikleri olması normal bi düşünün 2 senelik telefonunuza yeni bir sistem getiriyor.. Fp1 ile bendeki tüm sorunlar halloldu sabredin 1.nesillere de güncelleme gelicek alın size belle hadi deh deh demicekler.. Yeni çıkan bi sisteme her zaman iyileştirmeler gelir

meg1ddo

meg1ddo

Üye
anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektin ben anna kullanıyorum çok güçlü bir sistem belleyi çıktığından beri kullandım her zorluğuna katlandım iki defa çöktü

doğru aynen öyle söylecektim , anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektim çünkü o zaman anna belleden Daha iyi olacaktı, isimlerin bi önemi yok, en son çıkan şey daha gelişmiş daha iyi olur çünkü bir öncekinin üzerine birşeyler katarak onu Daha da geliştirerek yapılmıştır, ve şunu da unutma; 'Teknoloji geriye doğru gitmez, daima ilerler' ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doğru aynen öyle söylecektim , anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektim çünkü o zaman anna belleden Daha iyi olacaktı, isimlerin bi önemi yok, en son çıkan şey daha gelişmiş daha iyi olur çünkü bir öncekinin üzerine birşeyler katarak onu Daha da geliştirerek yapılmıştır, ve şunu da unutma; 'Teknoloji geriye doğru gitmez, daima ilerler' ...

ağzına sağlık :good:

SilentOne

SilentOne

Üye
kalvyene sağlık iyi bir açıklama oldu

meg1ddo

meg1ddo

Üye
polemik yaratmak değil amacım ama bazen insan tutamıyor kendini:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iyi dedin iyi :)

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlarında dediği gibi belle hala tekliyo şarj desen yarım gün telefonu açtığımda widgetlerin yüklenmesi dakikalar sürüyor bunun neresi stabil yapmayın gözünüzü seveyim hiç hard format at hafıza kartını biçimlendirin demeyin hepsini yaptım şunu söyleyeyim belleden bi cacık olmaz anna'nın gözünü seveyim ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok artık dakikalarca widget mı abartma kardeşim sen de ya.. Ben 701 de teli açtığım gibi ekran widgetlı geliyo. Karalamak içşn konuşmayın bu konu gereksiz uzar :locked:

nofear445

Üye
bellleee belleee belleeee gerısı tırttt

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
yok artık dakikalarca widget mı abartma kardeşim sen de ya.. Ben 701 de teli açtığım gibi ekran widgetlı geliyo. Karalamak içşn konuşmayın bu konu gereksiz uzar :locked:

görmedin ya bilmezsin tabi seninki 2. nesil benim tlf C6-01 1. nesil

---------- Eklendi @ 16:30:58 ---------- Yazıldı @ 16:30:03 ----------

işim gücüm yok belle'yi karalıcam çocuk değilim ben yaşadığım sorunları aktarıyorum size asıl siz karalamayın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlarında dediği gibi belle hala tekliyo şarj desen yarım gün telefonu açtığımda widgetlerin yüklenmesi dakikalar sürüyor bunun neresi stabil yapmayın gözünüzü seveyim hiç hard format at hafıza kartını biçimlendirin demeyin hepsini yaptım şunu söyleyeyim belleden bi cacık olmaz anna'nın gözünü seveyim ya

belle hatalı olsa herkeste bu sorunlar olması gerekır telınde belleyle gelen wıdgetler harıcinde başka vıdget yükledin mi

Tuba

Tuba

Üye

belle hatalı olsa herkeste bu sorunlar olması gerekır telınde belleyle gelen wıdgetler harıcinde başka vıdget yükledin mi

:oke: çok güzel konuda tartışma çıkartılacağına yardımcı olunmalı cevap hakkı için konuyu açık bırakıyorum...
Tartışmaya devam ederseniz konu kilitlenir....

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Engin abi de c6 kullanıyor Gökçen abi de şu forumda birgün sıkıntı var dediklerini görmedim.. Öncelikle cihazın hackli mi? Ve yazılım yeniden yükleyip soft format attın mı ve hafıza kartının classı kaç?

• Beğen
Tepkiler: Tuba
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi

orjinal widgetler dışında hiçbirşey yüklü değil

---------- Eklendi @ 18:07:44 ---------- Yazıldı @ 18:04:54 ----------

Engin abi de c6 kullanıyor Gökçen abi de şu forumda birgün sıkıntı var dediklerini görmedim.. Öncelikle cihazın hackli mi? Ve yazılım yeniden yükleyip soft format attın mı ve hafıza kartının classı kaç?

hard format attım hafıza kartınıda biçimlendirdim, hafıza kartı classını bilmiyorum nasıl öğrenebilirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt