Anna kullanıyorum hala Belle'ye geçsem mi geçmesem mi çok kararsızım ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Anna kullanıyorum hala Belle'ye geçsem mi geçmesem mi çok kararsızım ???
Belle'ye gelen hava durumu widgetini anna içinde yapsaydı ya nokia adamı kanser ediyorlar kanser :off: :vur

serecans

serecans

Üye
belleye geç kardeşim ara yüz ve kullanım süper

larten123

larten123

Üye
Kardeş belle'e geç anna çok yavaş belle'in kullanımı çok süper

maklube

Üye
Gec pisman olursan downgrade yaparsin

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
daha önce geçtim ama widgetlerde çok karman çorman

doctorrr

doctorrr

Üye
harbi ya bende dün oturdum döneyim dedim annaya bi türlü olmadı phoenix cihazı görmedi...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
alışmak lazım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
taş devrinde yaşamak hoşuna gidiyorsa devam et annayla...

Kaya0362

Üye
taş devrinde yaşamak hoşuna gidiyorsa devam et annayla...

anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektin ben anna kullanıyorum çok güçlü bir sistem belleyi çıktığından beri kullandım her zorluğuna katlandım iki defa çöktü

atakan25

atakan25

Üye
anna belleden sonra çıksaydı aynı şeyi belle için söyleyecektin ben anna kullanıyorum çok güçlü bir sistem belleyi çıktığından beri kullandım her zorluğuna katlandım iki defa çöktü

anna belleden sonra çıksaydı ki öyle birşey olamazdı 5800 a dönüş gibi birşey olurdu bu

.Murat.

.Murat.

Üye
belle daha stabil kardeşim

doctorrr

doctorrr

Üye
valla kim nederse desin açık bi şekilde anna daha performanslı bizim bi arkadaş hala annada belleye geçecekti caydırdım bende hala annaya dönüş yolu arıyorum bi türlü dönemedim...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geç hocam geç her türlü güzel belle biraz da telefonuna ve kullanışına bağlı tabi

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
valla kim nederse desin açık bi şekilde anna daha performanslı bizim bi arkadaş hala annada belleye geçecekti caydırdım bende hala annaya dönüş yolu arıyorum bi türlü dönemedim...

ben 2 kere anna'ya geri dönüş yaptım uzun ve zahmetli iş ve korkulacak bi tarafıda yok yani

serecans

serecans

Üye
nasıl yaptığını anlatırsan diğer arkadaşlarada yardım cı olabilirsin veya link ver

doctorrr

doctorrr

Üye
valla forumdaki bütün konulara baktım yalnız n8 in scandinavyasını c6-01 e nasıl atıcaz..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
geç yoksa anna için uygulama çevirmem haberin olsun :off::vur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
belle daha farklı birşey ev ekranlarımı gezmek bile hoşuma gidiyor annadaki yuvarlak efektler çok sinirimi bozuyordu ve uygulamaları dörtlü dörtlü dizmek 3 ekrana sığdırmaya çalışmak :islik

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
şuanlık anna ya geri dönme sadece N8 için var diye biliyorum bizimkiler için yok ama belle güzel arayüz vs. tek eksiği kasıntı bi sistem menü falan kasılıyor ilerde satabillik içiin bi güncelleme falan çıkartırlarsa süper olur ...

slant1111

slant1111

Üye
Artık aynı soruların sorulması ve aynı konular tuhaf geliyor ,en az 10 kez aynı tip konu açıldı.inan o konulara baksan %100 verim alabilir,bilgi edinebilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt