Anna ile gelen sorunlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
throner

throner

Üye
şu qt programları yüklemek için dili ingilizce yapıyosun sonra türkçe yapınca açılıyo ama uygulamanın resmi gözükmüyo.tek sorunum o. onuda arkadaşın dediği gibi bi güncelleme ile hallederler.keşke biraz çabuk olsa ama bekleyeceğiz nokia sonuçta

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
QT sorunu varmı bilmem ama inşallah düzelir

tarik61

Üye
arkadaşar *#7370# arkasından annayı güncelledinmi babalar gibi ahsen ben telefondan güncelledim 10 numara şuan sadece qt programları kuramıyorsunuz onada güncellemelerle halledicekler.
anna yi nasil guncelliyorsun? Bende *#7370# yaptim smdi annayi tekrar yuklemek istyrum nasl yapcam? Tesekkur ederim

By_Jazz

Üye
arkadaslar galerinizde görüntüler klasorü dısındakı fotoları gorebılıyomusunuz ben goremıyorum kafayı yıcem ve bluetooth ile bisey alınca dırek oldugu dosya acılıyor sizdede boyle mi acil yardımm

ayhantokgoz

Üye
ben oviden güncelledim şu an maxicep den indirdiğim çoğu oyun ve programları yükleyemiyorum hata veriyor :((
flash atmak lazımmış

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde sıkıntı yok maşallah

ssuu18

Üye
reset atmaya başladı telefon ve bazen vodafon hattı kimlik bilgilerinizi bir sefer yazın bütün arkadaşlarınıza gönderin diye bir mesaj geliyordu o mesaj geldiği zaman system hatası diyor ve tel kasıyor bunun dışında gayet güzel ve hızlı

rowel35

rowel35

Üye
şu qt programları yüklemek için dili ingilizce yapıyosun sonra türkçe yapınca açılıyo ama uygulamanın resmi gözükmüyo.tek sorunum o. onuda arkadaşın dediği gibi bi güncelleme ile hallederler.keşke biraz çabuk olsa ama bekleyeceğiz nokia sonuçta
aynı sorun var bende de...

mfb2

mfb2

Üye
anna nın sorunu bazı uygulamaları dili değiştirmeden yüklememesi dili değiştirip yükledikten sonra türkçe yapıyorsun uygulama yine görünmüyor bende belle yüklemiştim telefona resmen telefon değişti anna nın sıkıntılarıyla uğraşmak yerine orjinal belle sürümü glene kadar forumdaki belle konusundan bellenizi kurun derim :))

trontr

Üye
Ben önce depo hafızasını biçimlendirdim. sonra 7370 yaptım. sonra ovi suitden anna yükledim. 3 sorunum var.
1) Ovi store yeşil ekranda kalıyor
2) Smart installer çalışmıyor.
3) RSS feed widgetleri çalışmıyor.

Not: Qt li programları normal türkçe iken yükleyebildim mesela fmobi 1.4 ü sorunsuz yükledim. Tabi qt yükledikten sonra

----------Eklendi @ 13:52:53 ---------- Yazıldı @ 13:25:13 ----------

RSS sorunu çözüldü çalışıytor

diaablo

diaablo

Üye
BENDEKİ SORUNLAR İSE TELEFONUN ŞARJI ARTIK 6-7 SAAT ANCA GİDİYOR DAYANMIYOR BİLE VE BİRDE KENDİ RESET ATMAYA BAŞLADI 1 SAATE BİR :( KAHROL ANNA:megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt