Anna ile gelen sorunlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Anna ile gelen sorunlar...
Arkadaşlar anna ile gelen sorunları buraya yazalım ve çözüm arayalım.Mesela ben anna yükledikten sonra forumdan yüklediğim fragge adlı oyunun sesi bozuldu.Bu nasıl oluyor?

marsharun

marsharun

Üye
battery monitor yüklenmiyor

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar annada karşılaştığınız hiç sorun yokmu?

gokaycan

Üye
stabil değil gibi yada sorun bende :S çok donuyor ve donmaya bağlı olarak reset atıyor :S

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce netteyken birden kapandı net.Birdaha nete girmek istiyorum ama hafıza dolu açık uygulamaları kapatın bir daha deneyin uyarısı verdi.Hatta menüye girmek için tuşa basıyorum benim tel n8 aynı uyarı yazısı bu ne oluyor tele bişiler olmaya başladı bende teli kapatıp açtım şimdi düzeldi.Her seferinde böylemi olacak anna anna dedik ama beklediğim çıkmadı ya hayal kırıklığı yaşıyorum bu hatalar neden kaynaklanıyor bilen varmı ben annayı telden yükledim.

rowel35

rowel35

Üye
2 adet güncelleme yüklenmiyor. her yolu denedim.

synergy11

synergy11

Üye
gelen tek sorun qt programlarını yüklerken dili ingilizce yapmak. ben 1 gümndür kullanıyorum başka sorun göremedim. ilk anna kuruşunuzda telefon kasıyor. programlarınızı oynlarınızı kuruğunuz zaman 1-2 sefer yeniden başlatın bi sorun kalmıyor

• Beğen
Tepkiler: iatis
Anußis

Anußis

Üye
reset atan n8leri gidin servise verin 6 aydır pr1 de pr1-2 de ve pr2de hiç ama hiç reset atmadı allaha şükür kaliteli cihazmıs annada problem yok gayet stabil

StigmatA

Üye
arkadaşar *#7370# arkasından annayı güncelledinmi babalar gibi ahsen ben telefondan güncelledim 10 numara şuan sadece qt programları kuramıyorsunuz onada güncellemelerle halledicekler.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala reset atan arkadasları anlamıyorum ben alalalı 10 ay oldu daha 1 kez atmadı reset bi de flash manyagı yaptm telefonu ona ragmen tık yok cidden saglam bi cihaz bence :) simdi belle kullanyorum ona dycek lafım yok zaten 10 numara herseyiyle ;) N8 kullanan arkadaslar belleye gecin telefona asık olcaksınız annanın sorunu bitmez ;)

veliahht

veliahht

Üye
stabil değil gibi yada sorun bende :S çok donuyor ve donmaya bağlı olarak reset atıyor :S

kardeşim aynı sorun bendede vardı sana tek tavsiyem anna nın 024,001 sürümünü falash la kendine sorun ortadan kalkıyor bende çözüldü...

By_Jazz

Üye
dün flash attım bluetooth ie bisey geldiginde direk recived files acılıyor galeride görüntüler klasörü dısındaki fotolar görünmüyor sizdede aynı sorunlar varmı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben oviden yaptım hiçbir sorun yok

synergy11

synergy11

Üye
pr 1.2 de benim telefonumda reset atıyodu ama günde 1 sefer gibi :) ama telefon çöplük gibiydi :D çıkan her program kuruluydu :D şimdi anna kurdum ve kullanmadığım uygulamaları kurmadım gayet stabil ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim tek sorunm kamera tuşu basıp çekince kamera açılmıyor 2 saniye bekletince oluyor neden ?

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Arkadaşlar annayı yüklemek için telefona *#7370# formati attim fakat numaralarımı unuttum benim için çok önemli bu numaraları geri getirme şansımız var mı ?

playmert

playmert

Üye
2 adet güncelleme diyor ya onları tek tek yapın ikisini birden aynı anda yapmayın.
tek tek yapın.
biri bitsin sonra diğeri.
tek tek yaptım ancak güncelleme basarısız diyor yine

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefondan yapın

gokaycan

Üye
kardeşim aynı sorun bendede vardı sana tek tavsiyem anna nın 024,001 sürümünü falash la kendine sorun ortadan kalkıyor bende çözüldü...

flash atmayı bilmiyorum. gerçi forumdaki anlatımla yaparım da olmazsa telefon ölürse diye korkuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt