Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

weesel

Üye
Bir şey soracağım, bu dik klavye ekranı eskisi düzen olmuyor mu? Yani böyle tek tek hiç hoş değil de...

bu sorunların hiç biri bende yok nedense :S şarj sürem dahil herşey artmış sadece arama ve mesaj için kullanıyorum aradada face e bakdım 24 saattir acık ve şarj %80 eskiden o kum saati yerine ekran ışığı kısılıp öyle giriyordu şimdi onun yerine kum saati koymuşlar bu sana yavaşlık hissi veriyor olabilirki kesinlikle menülerarası geçiş çok hızlı eskiye göre uygulama kaybolma sorunu n8 de var bend hiç bi uygulama kaybolmadı tek şikayetim qt uygulamalar

Artles

Üye
qt uygulamalar ne oluyor

accman

Üye

hocam şarj süresi bende de azaldı gibi hissediyorum..sen oviden mi güncelledin yoksa flash mı attın?flash attınsa tüm dosyaları indirip öyle mi flash attın yoksa sadece seçili gelen 7-8 dosyayı mı? nasıl güncellediğini anlatırsan ona göre bi daha flash atacağım...

şarj haricinde telefon gayet mükemmel ..hız,tarayıcı vs vs vs...

veliahht

Üye
Bir şey soracağım, bu dik klavye ekranı eskisi düzen olmuyor mu? Yani böyle tek tek hiç hoş değil de...

kardeşim alfa sayısal var ona geç kullan sorun yok...

----------Eklendi @ 14:59:27 ---------- Yazıldı @ 14:56:25 ----------

arkadaşlar sorunu olanlara tek tavsiyem 024,001 sürümünü yükleyin güle güle kullanın nasıl derseniz flash yöntemi ile yapmak isteyenlere senol2006@windowslive.com mail adresim bana yazın gerekirse uzak masa üstü yardımla atalım sizede herkese iyi günler...

klavyenin milimetrelik tuşlarına alışmaya çalışıyom

fatih982

Üye
qt yine sorunlu yine sorunlu ebudyy yüklenmiyor çalışmıyor

Telefonu yedekledim soft format attım oviden yükledim ondan sonra uygulamalara girip yazılım güncellemeden anna 1/2 güncellemelerini yükledim sonra yedeklediklerimi tekrar telefona attım telefon o günden beri akıyor )

beğendiğim şeyler geçişler biraz sanki hızlanmış..uyarı bildirimi..search..tarayıcı ehh işte..ama opera hala iyi..genel olarak arkadaşakatılıyorum..özellikle klavyenin küçülmesi..swype kullanımı bazen ızdırap olabiliyor ama alışmak gerekiyor..ana ekran ışığı azalmış sanki..tema kaynaklı pek sanmıyorum küçük bir fark..qt sorunu yüklemeye göre değişiyor..ben ing. Kullanıyorum şimdilik..rehber bana göre önceki daha güzeldi seçenek harflerin elenmesi daha hoştu..temalar canlı değil..yazılar iyice küçüldü buda eksi..c7 kullanıyorum c6 nasıl olurdu bilmiyorum.. Genel olarak anna umduğumuz gibi olmadı..hız yanında pratik kullanımda önemli..zaten uçacak değil..şimdilik ilk gözükenler..daha çıkar merak etmeyin

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu sorunları okuduktan sonra pekde merak etmiyorum belle çıkınca onu yüklerim

açıkçası beklerken duyduğum ilgimi gelince kaybettim artık anna gelmiş gitmiş umrumda değil yükledim ve gereksiz bir güncelleme olduğunu gördüm yani benim telefonum için öyle belle içinde nokiaya yalvarmıcam GELİRSE! YÜKLERİZ!

cemal344

Üye
qt sorununu nasıl çözeceğiz hiçbir ekran koruyucuyu tanımıyor keşke belle yi bekleseydim bune yaa.

chill35

Üye
anna güncellemesinde çok hata var TR için tabiki QT sorunu yüzünden hiç bir şey yüklenmiyor tel ingilizce kullanmak zorundayım tabi oda uygulama yüklemek için bir çare değil ve telefonun şarjı 2 veya 3 gün gidiyordu şimdi 1 gün dayanıyor sorunları çok nokia hizmet kalitesi ve müşteriye verdiği hizmet açısından çok berbat acınası duruma gelmiş. Birdahaki Telefonlarımın hiçbiri nokia olmayacak.

ibom829

Üye
telefonum resmen sapıttı türkçedeyken yüklü uygulamalar görünmüyor en büyük sorun da bluetooth kulaklık kullanıyorum şimdi kulaklık kapalıyken bile 30 saniyede bir falan aksesuar seçin çıkıyor karşıma!!! Seçmekle de kurtulamıyorum hem zil seslerini kapatıyor hem de sormaya devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

serkim

Üye
slm arkadaşlar c6 kulanıyorum yeni yazılımı yükledim mesajlarda oturumlar gitti eski yazılıma geri dönüş mümkünmü acaba

SuaT6027

Üye
arkadaşlar bende bluetooth kulaklığı göremiyorum telden.. anna kanaklı olcağı hiç aklıma gelmemişti ama arkadaş yazınca düşündüm annadan sonra oldu.. alakası ne ki?

arkadaşlar ben bu işlerin acemisiyim..o yüzden kusuruma bakmayın..mutlaka forumda bi yerlerde vardır...bende C7 me bu anna yı yükledim herşey güzel hoş ama telefon ingilizce oldu ...yardımcı olursanız sevinirim.bunu türkçe yapmanın yolu varmı..basit bir şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim..

ovi suilteye baqla telefonu tekrar güncelle