anna guncel cince

inşallah gelir .temennimiz bu yönde.umarım kimse madur olmaz

Amin dostum inşallah gelir de sıkıntı kalmaz...

----------Eklendi @ 22:01:24 ---------- Yazıldı @ 21:59:14 ----------

arkadaşlar şurayı bir inceleseniz downgrade diye bahsediyor ama...

oyle bisi olsa farkederdim ama sadece arkadaşın önceki sayfada söylediklerinin aynısı var...

anna dünya üzerinde çıktı mı çıkmadı ama size güncelleme geliyo ne iş

biz özeliz abi ilkleri yaşıyoruz hep gibi çin variantınada atladım

çinde de yoktur o fw tahminimce ve muhtemelen 2 dil vardır çince orjinaldir ingilizce de nokia yamamıştır testerlara vermiştir fw çinde üretilmiştir yani benim teorim bu yönde

benim teorim çinliler bunu yaydı bizde havucu tuttuk şimdi üst fw yi beklicez...

hayırlısı olsun be dostum gelmezsede böyle kullanırız zaten n9 alcam bunuda yanında aperatif kullanırım

BL@DE02

Üye
evet bende yükledim anna 1/2 1.4 mb lık güncelleme hadi bizim güncellemeyi yüklediğimiz için gıcıkan arkadaşlar nokia bile bizi taktir edip güncelleme gönderiyo hehehe kıskanma ne olur risk al senin de olur türkiyede ilk riski ben aldım deydi hehehe

blade hocam bu mevzuyu nasıl yorumluyorsunuz

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hele birde buna bakin harika degilmi adamlar programin menusu yapmis nokia hala belle yapacak bu sekilde

program:

aynı dostum ya bi kaç bişi yükledi ama bendeki çin variantı düşün yani...

çin in hiçbişeyine güven olmaz zaten bu szıntıyı bi tester yapmış olabilir nokia da bunu yükleyenlerin imei yi bulup iptal ediyomuş bunlar büyük ihtimal test sürümleri o yüzden güncelleniyo bari nokia ya sorunları mail atında bişeye yarasın