Anna depolama modu ile ilgili ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatgelmedi

Üye
    Konu Sahibi
Anna depolama modu ile ilgili ???
telefonumda orjinal anna yüklü pr 1.2 de telefonu USB ile bağladığımda depolama modunda mass memory bilgisayarda görebiliyordum. anna yükledikten sonra depolama modunda sadece hafıza kartı görünüyor. hafıza kartını çıkarınca hiç bir şey görünmüyor. ayrıca eski sürümde tlf kapalıyken usb bağladığıda bilgisayar telefonu harici bellek gibi görüyordu artık sadece şarj oluyor. forumda buna dair bir konuda flash ile düzeleceği yazılıydı navifirm ile tüm dosyaları yükleyip (yaklaşık 20 tane) flaşladım. ama bir değişiklik olmadı. herkeste durum aynı mı? ya da bir çözümü var mı?
sildiğim resimleri recovery programı ile kurtarmaya çalışacağım ama mass memory bilgisayarımda görünmediği için müdahale edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

kaqan18

kaqan18

Üye
kardeş bendede anna yüklü ama öyle bi problem yaşamadım çok şükür

Maximien

Maximien

Üye
Bende de annayı yükleyince pcye bağlantıda ovi suite i görmüyor.

one_serhat

one_serhat

Üye
arkladaşlar bendede aynı sorun var pc suite ı görmüyor.
bazı programlar yüzünden oluyor mesela n desk in en son sürümünü yüklediğimde
bir çok hata vermişti tabi ben bunu sonra anladım hard formatı boşa atmış oldum sildim
düzeldi şimdi.ovi suite ı görmüyür tek o programı bulmak lazzım ama o kadaar çok program yükledimki
uğraşmak uzun sürer siz deneyin bende

manisaa

manisaa

Üye
arkadaşlar depolama modunda görmek istiyorsaniz telefonu kapatıp usb yi öyle takın görürsünüz

n000k

n000k

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
evet öyle görüyor ama açıkkende görmesi lazım..ilginç bir sorun..
ozaman usb takmadan ayarlar usb baglantidan depolama ayrlayin.yada takinca sol ustte uyariyi yakalayin acilan menude secin depoyu

n000k

n000k

Üye
ozaman usb takmadan ayarlar usb baglantidan depolama ayrlayin.yada takinca sol ustte uyariyi yakalayin acilan menude secin depoyu
bana değil arkadaşlara söyle. ben belle kullanıyorum , bende herşey normal :D sorun ilginç geldi bana..

esatgelmedi

Üye
    Konu Sahibi
tel kapalıyken de sadece hafıza kartı görünüyor. gerekli ayarların hepsini yapıyorum ama maalesef. değişen bir şey yok. sadece hafıza kartını görebiliyorum. hatta depolama modu seçeneğinin yanında açılan açıklamada bile "Diğer cihazdan telefonunuzun hafıza kartına erişin." yazıyor.

muhsinus

muhsinus

Üye
evet ya bendede aynı sorun var 10 defa flash atmama rağmen düzelmedi belle de yükledim olmadı depolama modunda sadece hafıza kartını göröyor şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşşekürler

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Farklı bir ürün kodunun dosyalarıyla flashlayın. Mesela telefonunuz Gümüş renkliyse, Dark Grey olanın dosyalarıyla flashlayın.

Bende PR1.2 varken bu sorun vardı. Anna'yı yüklediğimde sorun ortadan kalkmıştı. Şu an Belle kullanıyorum bir sorun yok.

Sorun tamamen yazılım dosyalarıyla alakalı yani. En azından bende durum böyleydi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet ya bendede aynı sorun var 10 defa flash atmama rağmen düzelmedi belle de yükledim olmadı depolama modunda sadece hafıza kartını göröyor şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşşekürler
Benim belle yüklü n8 imde de aynı sorun vardı hatta forumda da sormuştum ama cevap alamamıştım,bende şöyle bişiy denedim phoenix programını kaldırıp tekrar kurdum birde naviden 24,1 e ait tüm anna dosyalarını indirp(yaklaşık 1 gb)öyle flash atıp belleye öyle geçiş yaptım ve bu sorun da ortadan kalktı.

ayasin

Üye
bende belle kullanıyorum aynı sorun bendede var malesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...