anna dedik bağrımıza bastık :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
anna dedik bağrımıza bastık :(
o kadar bekle sorunlar düzelsin diye şu olaya bak yaa!!! son 2 gündür hiç bişey yüklenmiyor tel dili ingilizce yaptığım halde yüklenmiyor çıldırmak üzereyim :(( fotolar gözükmüyor... sadece ben miyim bu sorunu yaşayan bilemiyorum ama cidden bunaldım artık...force control, bubbles, battery monitor...ve daha niceleri hiç biri yüklenmiyor birisi çıkıp bunun nedenini sölesin çözüm yolu yok mu bi bilen bi kurtarıcı :((

DxTR90

DxTR90

Üye
kardeş ben yükledim anna suana kadar hicbi sorunla karsılasmadım bence sen bi hard format at büyük ihtimalle çözülür..

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
ilk hafta bende karşılaşmadım sorunla 2 gündür böle...güncelleme yüklemeden önce atmıştım zaten hard format....

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lanet gitsin tekrar symbian 3 e dönmek istiyorum bataryayı öldürdü anna 12 saat zor dayanıyor lanet olasıca :off:

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ne anna ymış arkadaş..milleti rezil etti..madem beceremiyeceksin ey nokia ,hiç yapmasaydın..insnalar 500-600 tl verip telefon alıyor,sonra uğraşıp duruyor..bida ha nokia almak mı......asla...ama mecbur almışken idare edeceğiz biraz..şuna bak ya kaç gündür sorunları düzeltmek için ne bi güncelleme ne bi açıklama..yazık valla.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
allahtan yüklememisim yav :kıskıs:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
En güzeli Türkçe Belle + Yeni tema efektleri yüklemek.

N8, N8 olmaktan çıkıyor adeta. :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
c7yede çıksa şu belle yahu

wratH!

wratH!

Üye
ercan arkadaşımıza katılıyorum belle i 15 20 gündür kullanıyorum zaten müthiş bir de bu yeni tema efektleriyle daha da müthiş oldu.

y n s c n

y n s c n

Üye
Bakalım ağıt yakan daha kac kişi olacak.. ;)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Bakalım ağıt yakan daha kac kişi olacak.. ;)
ağıt yakacak bişey yok..bir daha kesinlikle nokia almayacağım o kadar...böyle gidersde 3 yıla kalmaz nokia başlar zaten ağıta..rezilliğe bak bilgisayarımdan ovi suite e bağlanamıyorum..iki gün önce bi sorun yoktu..ne saçma iş bu bööyle.

y n s c n

y n s c n

Üye
ağıt yakacak bişey yok..bir daha kesinlikle nokia almayacağım o kadar...böyle gidersde 3 yıla kalmaz nokia başlar zaten ağıta..rezilliğe bak bilgisayarımdan ovi suite e bağlanamıyorum..iki gün önce bi sorun yoktu..ne saçma iş bu bööyle.

Nokia hatayı başta yaptı, bakalım neyin ne olacağını zaman gösterecek..

CET35

Üye
Symbian zaten başlı başına rezalet. Android'ler çatır çatır kullanıyor hiçbir problem çıkmadan. Anna'yı yükledikten sonra telefonumu adeta nokia 3310 gibi kullanıyorum. Hiçbir özellik, program yüklenemiyor. Ayrıca ingilizceye çeviripte yüklediğim programlarda dengesiz çalışıyor. Zamanında Android almadık, en büyük hatayı orda yaptık. Geri de döndüremiyoruz yazılımı.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
program yükleyememe sorununu bilen yok sanırım :megafon: mecburen format :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt