yani o zaman Phoenix içindeki product klasörüne senin verdiğin RM-596 klasörünü kopyalayım direkt flash atıyorum değilmi yanlış anlamadım umarım başka işlem yapmıyorum değiştirme gibi...
türkçesini nıasl kurmamız gerekiyor bende şuan anna yüklü belle de türkçe olmuş videodaki gibi mi yapacağız yine bu arada program fileste bulunana rm-596 klasördünde hangi dosyalar olacak
kısaca yukarıdaki linkten indirdim belle.tr yi ve telefonumda 059d576 kodunun 24.1 anna yüklü bu halde belleye geçiş nasıl olabilr
tşkler anlattığınız şekilde kurdum program filese 24.1 versiyon dosyalarını attım sonra en son linkteki belle ile değiştirdim telefonun açılması bile dehşet en son phoenix hata verdi rety dedim tekrar verdi kapattım açtım telefonu işte tşkler
önçelikle ellerine sağlık ama ben deniyorum olmuyor.Ben hiç flas atmadım şimdiye kadar ve anna göçellemesini ovi storeden yaptım benim farklıbir şey yapmamgerekiyormu çümkü bende eski sürüm flash yok yaniopen prodecte hiç bir yok gibi...yardımçı olursan çok makbule gecer...