Anna Amerika'da sonunda yayınlandı N8-00

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
Anna Amerika'da sonunda yayınlandı N8-00
Nokia Anna güncellemesini 25.007 olarak amerikada yayınladı arkadaşlar. Üstüne 2 tane anna update 1/2 ve 2/2 güncellemesi ve Symbian anna service pack güncellemesi geldi. Benim sorum bunlarla alakalı değil tabiki

Ben telefonu ilk güncellediğimde programlar kısmında wireless calling diye birşey vardı tıkladım. system error dedi ve program kayboldu bu neyin nesi diye soruyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
o bizdede wardı sistem hatas verdi

m542tf

m542tf

Üye
Nokia Anna güncellemesini 25.007 olarak amerikada yayınladı arkadaşlar. Üstüne 2 tane anna update 1/2 ve 2/2 güncellemesi ve Symbian anna service pack güncellemesi geldi. Benim sorum bunlarla alakalı değil tabikiBen telefonu ilk güncellediğimde programlar kısmında wireless calling diye birşey vardı tıkladım. system error dedi ve program kayboldu bu neyin nesi diye soruyorum
gözün aydın mı desem yada geçmiş olsunmu desem bilemedim şimdi ( bende 25.007 yüklü fakat hala qt sorunlu)

_ardaa

_ardaa

Üye
Güncellemeden sonra bilgilerini yedekleyip soft format atarsan daha sorunsuz kullanırsın telefonu, signal boost vardı bizde de sistem hatası verip kaybolmuştu sende ki wireles yazanı tekrar bulmak istiyorsan ndesk yada spb shell gibi görsel bir paket kurarsan tekrar çıkıyor bende signal boost kaybolmuştu ndesk yükledim geri geldim tabi yine çalışmadı sistem hatası deyip kayboldu.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
çalışmayacaksa hiç uğraşmaya gerek yok. ben direk yedekledim telefonu ve ondan sonra kurdum güncellemeyi. yaklaşık 80 mb lık bir güncelleme oldu. hiç bir programda sıkıntı yok yüklü olanlar gayet güzel çalışıyor eksta bişe yüklemedim henüz şarj sorunu vs hiç bir sıkıntı yok şimdilik.

_ardaa

_ardaa

Üye
25.007 ile önce ki versiyonda ki sorunlar çözülmüş diye biliyorum ben yani sorunsuz olan Anna'yı yayınladılar sizlere, 24.01 kullananlar halen smart installer gibi çeşitli sorunlarla uğraşıyoruz, ben halen ana ekrandan wlan ağına elle bağlanmadan internete giremiyorum dili ingilizce yapmadan qt uygulamalarını yükleyemiyorum e-posta uygulaması senkronizasyon yapmıyor galeride resimleri bazıları kırık gözüküyor.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
bizde zaten türkçe dil seçeneği yok (: orjinal ingilizce kullanıyoz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt