Anlık Takılmalar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Anlık Takılmalar.
Arkadaşlar Gta IV oynarken bütün ayarlar en yüksekte. Anlık takılmalar oluyordu. Ayarları en düşüğe çekeyim dedim gene aynı bunun sebebi nedir? İşlemci hızı desem 2.5 en az demiş benimki zaten 2.5 ghz. Turbo boost driver yüklü değil. onu yüklersem belki 3.1 ghz olurda daha rahat mı olur acaba? En yüksekte iken ekran kartının 1622/3000 i kullanıyor. Raminde 2.5 gb/8 gb ı kullanıyor. herşey yeterken neden anlık -1snlik- donmalar oluyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
başlat menüsünden msconfig yaz. ve aç. hizmetler bölümünden windows olay günlüğü işaretini kaldır uygula de ve yeniden başlat bilgisayarı. ben böyle yapmıştım düzelmişti. (her tuşa bastığımda TEKLİYORDU)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
patch yukle oyundan kaynakı olabılıyor. Bendede vardı.
Patchden sonra duzeldı :oke:

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
İkinizinde dediğini yapıyorum. İlk yorumunkini hallettim. Şimdi patch'leri yüklüyorum. :) Olumlu bir sonuç alırsam yazarım :)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Oldu arkadaşalr çok teşekkürler. :) Şimdide Tr yama olmuyor ama fark etmez. :)

fullwar

fullwar

Üye
başlat menüsünden msconfig yaz. ve aç. hizmetler bölümünden windows olay günlüğü işaretini kaldır uygula de ve yeniden başlat bilgisayarı. ben böyle yapmıştım düzelmişti. (her tuşa bastığımda TEKLİYORDU)

Zamanında bende ne alaka demiştim ama deneyince olmuştu. :) Kimin aklına gelirki böyle birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...