[anlatım]fp1 e tema efekti yükleyemeyenler gelin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tass_co1983

tass_co1983

Üye
arkadaşlar. ben bu konuyu çok araştırdım. FP1 flash atılmadan HACK lenmiyor. Bu yöntemlerin hepsi fasa fiso. Biraz daha bekleyin. 808 deki FP1 (sürümünü hatılamıyorum), theme menüden değiştiriliyor. Bizzat kendim denedim ;) Yazılım güncellemesini bekleyiniz

Ama yok bekleyemem diyen arkadaşlar varsa gerekli yazılımlarla belle fp1 i indirip, c deki effect klasöründe manifest dosyasını text editörle açıp "z:\effect" yolunu "e" yada "f" yapıp (e yi tavsiye ederim, kendi flashı daha hızlıdır) telefona flashlasın. sonra istediğiniz gibi değiştirin ;)

Daha detaylı bilgi isteyen pm atsın

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar. ben bu konuyu çok araştırdım. FP1 flash atılmadan HACK lenmiyor. Bu yöntemlerin hepsi fasa fiso. Biraz daha bekleyin. 808 deki FP1 (sürümünü hatılamıyorum), theme menüden değiştiriliyor. Bizzat kendim denedim ;) Yazılım güncellemesini bekleyiniz

Ama yok bekleyemem diyen arkadaşlar varsa gerekli yazılımlarla belle fp1 i indirip, c deki effect klasöründe manifest dosyasını text editörle açıp "z:\effect" yolunu "e" yada "f" yapıp (e yi tavsiye ederim, kendi flashı daha hızlıdır) telefona flashlasın. sonra istediğiniz gibi değiştirin ;)

Daha detaylı bilgi isteyen pm atsın
Fp1 flash atılmadan hacklenmiyor mu?? biz nasıl hackledik o zaman?

backwater

backwater

Üye
bende flash atmadan hackledim

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
bende flash atmadan hackledim

flash atmadan hack yapılır ama eskisi gibi hackle efekt yüklenmez.klasörü göremiyosun rompatcherden veya xploreden flan.bu yöntem var. İde klasörü görmek için bi kaç daha farklı yöntem varmış bi kaç dosya yükleyerek

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
Telefon Hackli olmalı + ( Rompatcher ve X-plore) programları kurulu olmalı. Daha rahat işlem için:

Başlarken Rompatcher den C2z4bin_Thumb_Belle yamasını aktif ediniz. Şayet Rompatcherde böyle bir yamanız mevcut değilse işte
Link:

İlk başta ThemeEffectsBasePackageBelle Dosyasından Aknskinsrv. dosyası( Sys/bin dosyasının içindedir) hariç , (Skins ve Effects) leri C/Resource ye Kopyalayın.

Link:

Sonra Altta verdiğim linkteki Aknskinsrv dosyasını C/sys/bin dosyasının içine atın.

Link:

Sonra E de Effects klasörü oluşturun ve Efektleri içine atın , Telefonu yeniden başlatın ve Efektlerin tadını çıkartın.

bu yöntem kesinlikle çalışıyor telefon hackli değil fp1 ile hackli n8de denedim sorunsuz teşekkürler yazıyı dikkatli okumuyorsunuz yada arkadaşın anlatım şeklinden anlayamayabilirsiniz saygılar....

bu video inandırıcı olur belki :)
[video=youtube_share;UnQCLMHnj4k]http://youtu.be/UnQCLMHnj4k[/video]

BestHacker

BestHacker

Üye
çalışıyor n8

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Vallaha bend e hack yaptım herşey normal işliyo sadece widget ve effect sorun yapıyo bu yöntemi de denedim ama başarısız gibi başka effectler de deneyecem bakayım olcak mı.....

akifd

akifd

Üye
Nokia 701 denendi Başarılı :) Aknskinsrv dosyasını verdiğim linkten yükle ve dene bu zaten fp1 için....

arkadaşım bende 701 kullanıyorumda acaba söylediğin şekilde yapınca tema efekti nasıl oluyor yani eskisine oranla bir görme imkanımız yokmu video falan teşekkürler fp1 yaygınlaşmasına rağmen çok uğraşan yok herhalde forumlari tek tek arıyorum varmı birşey diye hep s^3 için diyor fp1 yüklenmiyor

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
Teşekkur ederim

TrBelle

TrBelle

Üye
arkadasım bende ilk verdigin zip dosyası rompatcher de gözükmüyor . O dosyayı biyere mi atmak gerekiyor ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ilk verdiğin zip linki rom patcher de gözükmüyor neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt