Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesela sevgilimin sokakta sigara içesine izin vermem. (sevgilim yok ama..) çünkü çok dikkat çekiyor. bizimde yanımızdan sigara içen bir bayan geçse bizimde dikkatimizi çeker.
mesela sevgilimin sokakta sigara içesine izin vermem. (sevgilim yok ama..) çünkü çok dikkat çekiyor. bizimde yanımızdan sigara içen bir bayan geçse bizimde dikkatimizi çeker.
İşte sorun burda.
1.si bu erkeklerin ayıbı, 2.si de bunu gözardı edip birkaç kadın yerine sigara içen tüm kadınlar içse artık kimsenin dikkatini çekmez. Alışılır bir durum haline gelir artık.
Tabiki ahlaksızlık değil ...
Tamamiyle tercih meselesidir . Erkek içiyorsa , kadın da içer ...
Ama şahsen ben yakıştıramıyorum , hoş bir görüntü oluşmuyor ...
İçsin yahu ne ahlaksızlığı
O görüntüyü ahlaksızlık olarak niteleyen erkeği basur ameliyatında görmek isteriz Her pozisyonu yanlış anlamamak lazım. Allah'ın sopası yok demişler...
Hooop hop? Ne şüphe ediyorsun benim aklımdan???İçsin yahu ne ahlaksızlığı O görüntüyü ahlaksızlık olarak niteleyen erkeği basur ameliyatında görmek isteriz Her pozisyonu yanlış anlamamak lazım. Allah'ın sopası yok demişler...