Salih Baba™
Üye
Hayır!
Eğer yer vermemem, cinayet kabul edilebilecek bir sonuç doğurmayacaksa yer vermem!..
Hatta gözüme bakanın gözünün içine öyle bir bakarım ki, sanki zor olan oturmak değil de ayakta kalmakmış, ve yer isteyene benim ayakta kalmamı sağlayamıyormuş gibi hissettiririm!.. Utanır sıkılır!.. Kafasını yerden kaldıramaz.
Lisede arkadaşlarla bindik otobüse gidiyoruz.
Ben uyur taklidindeyim, geldi adamın biri dürttü "kalk bakiim sen" dedi.
Baktım pek tabii ayakta durabilecek bir tip, başladım engelli taklidi yapmaya, zorlana zorlana kalktım. Adam özür diledi oturtmaya falan çalıştı dedim "yok abi sağol dururum ben", inadıma oturmadım. Otobüsten cık cık bık bık sesleri falan yükseldi adamaRezil oldu bu!
Dayanamadı 5 dakika sonra kalktı yok oğlum inicem zaten ben falan dedi. Geçtim oturdum! Neredeyse son durağa geliyorduk, ben kalktım ayağa gayet güzel indim, arkadaşlar yerlere yattı gülmekten, adam öyle bakakaldı bana.
Hem rezil oldu, hem ayakta kaldı!!!
Alma mazlumun yerini çıkar acısı aheste aheste!
evetİkinci şık.
abi kusura bakma ama sen baya bi fırlamaymışınHayır!
Eğer yer vermemem, cinayet kabul edilebilecek bir sonuç doğurmayacaksa yer vermem!..
Hatta gözüme bakanın gözünün içine öyle bir bakarım ki, sanki zor olan oturmak değil de ayakta kalmakmış, ve yer isteyene benim ayakta kalmamı sağlayamıyormuş gibi hissettiririm!.. Utanır sıkılır!.. Kafasını yerden kaldıramaz.
Lisede arkadaşlarla bindik otobüse gidiyoruz.
Ben uyur taklidindeyim, geldi adamın biri dürttü "kalk bakiim sen" dedi.
Baktım pek tabii ayakta durabilecek bir tip, başladım engelli taklidi yapmaya, zorlana zorlana kalktım. Adam özür diledi oturtmaya falan çalıştı dedim "yok abi sağol dururum ben", inadıma oturmadım. Otobüsten cık cık bık bık sesleri falan yükseldi adamaRezil oldu bu!
Dayanamadı 5 dakika sonra kalktı yok oğlum inicem zaten ben falan dedi. Geçtim oturdum! Neredeyse son durağa geliyorduk, ben kalktım ayağa gayet güzel indim, arkadaşlar yerlere yattı gülmekten, adam öyle bakakaldı bana.
Hem rezil oldu, hem ayakta kaldı!!!
Alma mazlumun yerini çıkar acısı aheste aheste!
Amacımız, seni kopartmak!Salih Baba™;1364406' Alıntı:...........
Koptum yaw....
Gel beraber deneyelim bir günabi kusura bakma ama sen baya bi fırlamaymışınben olsam ne yapsam diye düşünürdüm sonra da utanıp kalkardım ama kalkmayabilirimde belli olmaz senin taktik iyimiş yhaaa ben de denerim bi ara
Praetor döktürmüş yine , süperdi...
Ortaokulda serviste giderken de milleti örgütlerdim, açardık camları sonuna kadar sokaktaki birinin yanından geçerken başlardık spastik taklidi yapmayaEl çırpıp, aaabeeeğğğ diye seslenirken kafayı sağa sola falan sallardık, adamların yüzünde oluşan ifadeye yarım saat güldüğümüz olmuştur Özürlü servisi gibi olurdu, servisçiyi de rezil ederdik... Ne günlerdi be...
Yine böyle otobüste dersaneye gittiğim bir gün, 20 yaşlarında son derece bakımlı hoş bir kız bindi millet bütün bu kıza bakıyor. Oturacak boş yer yok geldi durdu yanımda "hıh bitti cam kenarı keyfi" dedim kendi kendime. (Dışarıyı izlemeyi çok severim ama birisi geldiğinde çok rahatsız olurum.) Bana "Afedersiniz, acaba oturabilir miyim?" demez mi? Ben de "Tabi ki oturabilirsiniz ama boş yer yok biraz beklemeniz lazım." dedim. Kız acayip bozulmuştu.
çok yaşlı degilsa asla ustelik numarada ypmam direk yuzune bakarım o anlar olayı
Praetor döktürmüş yine , süperdi...Genelde centilmen takılırım...Tabi kız güzelse...
2. şıktan yanayım...
Amacımız, seni kopartmak!Gel beraber deneyelim bir gün İki yaşlı kaldırmak isterse özürlüler okulu öğrencileri gibi davranırız
Ortaokulda serviste giderken de milleti örgütlerdim, açardık camları sonuna kadar sokaktaki birinin yanından geçerken başlardık spastik taklidi yapmayaEl çırpıp, aaabeeeğğğ diye seslenirken kafayı sağa sola falan sallardık, adamların yüzünde oluşan ifadeye yarım saat güldüğümüz olmuştur Özürlü servisi gibi olurdu, servisçiyi de rezil ederdik... Ne günlerdi be...
Genelde bende yer vermem.Eğer çok yaşlıysa veririm.Bende Salih Boboş gibi uyuma takliti yaparım.
Tercihim ilk seçenek.
Hatta yaşlanınca sizinde başınıza gelebilir..
Tipe bakıp vermek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?