anket nokia n8

hangisini tercih ederdiniz önünüze iki telefondan biri sunulsaydı

• Nokia N8

Kullanılan: 45 84.9%
  • İPHONE 4

Kullanılan: 8 15.1%

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
anket nokia n8
Önünüze 2 telefon koydular biri n8 digeri iphone hangisini tercih edersiniz siz ?

iphone 4 ve n8 hayatta yarıştırılamaz

N8 kulanmama nokiayı çok sevmeme rağmen iphone4 teki görsellik hız ve uygulamaların görsel ve yazılımsal kalitesi yönünden iphone4 diyorum. Şu da bi gerçek İlla n8 in eksikliğinide hissederim

AYNA

Üye
ben iphone kurcalama fırsatı bulmuştum symbian kadar ayrıntılı değil bi süre sonra bıkkınlık geldi kurcalıcak bişi bulamadım aynı samsung gibi ondada aynısı olmuştu.bide symbianın en sevdiğim yönü mesaj yazarken alfasayısal tuş takımı kullanması sırf bunun için bile ne android nede ios alırım en iyisi symbain..

matanist

Üye
2000Tl ye 1 tane İphone 4 eder. aynı paraya 1 tane laptop ve 1 tane de n8 eder. Şimdi karşılaştırın bakim İphone4 e karşılık 1 laptop ve 1 n8 Hiç kimse dem vurmuyor bu konuya.

AYNA

Üye
2000Tl ye 1 tane İphone 4 eder. aynı paraya 1 tane laptop ve 1 tane de n8 eder. Şimdi karşılaştırın bakim İphone4 e karşılık 1 laptop ve 1 n8 Hiç kimse dem vurmuyor bu konuya.

ne güzel anlattın ya
iphone nedense hiç hpiuma gitmiyor menüleri olsun ikonları olsun güzel gelmiyor bana..

ona bakarsan n8 yerine laptop al daha iyi

akibet2

Üye
(: garip Hala böyle tartışmalar (: arkadaşlar biri i phone 4 birisi n8

Telefonlar kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillenir.
ben fotoğraf çekmeyi seviyorum ve n8'in kalitesi asla tartışıLmaz bunun yanında i phone uygulamalar bir zaman sonra gerçekten bayıyor yani telefonda yapıcak bir şeyiniz kalmıyor .

Ayrıca N8'in bütün telefonları ezip geçtiği en güzel 2 nokta HMDI çıkışı ve diğer aygıtları telefona bağlamak

bi şey dicem n8'in laptoptan farkı nedir ?

Uruloki

Üye
evet bazı arkadaşlar işletim sistemi demiş orası çok doğru bi kere aşırı kısıtlama var sonra bir şey yapmak istersen en basitinden şarkı yüklemek istersen hep kendi yazılımı lazım ve para lazım yani olay 2000tl ver geç olmuyor ee sonra bundan kurtulmak istiyorsunuz jailbreak yapıyorsunuz hop cihaz garanti dışı kalıyor e sonra uygulama diyorsunuz en fazla onda var oğru onda var ama çoğu düzgün bir program etmez ve aşırı sıkıyor sonra arayüze gelelim ne kadar hızlıdz olsa aslında aşıtı basit aynı şey android içinde geçerli ben elime aldığımda menü aradım cihazda meğerse sürekli menüde ee androidde herşey karmakarışık bir müzik çalar aradı ömrüm tükeniyordu ee o zaman her ne kadar restart atsada kilitlensede kassada symbian bir numaradır bunların içinde ki bu kasmalar resetlemer cihazdah kaynaklanmaz hep symbianın suçudur aynı zamanda şunu söyliyim ilk defa symbian kullanıyorum hemen alıştım ama iphone alınca nasıl yapcam şaşırdım android de böyle yani herşey arayüz ve uygulamada bitmez önce bunu anlamak gerekir

akibet2

Üye

+1

Ama Şuda var ya ilk kez n8'i gördüğümde işte denemek için istedim cihazı yaklaşık bi 10 dkka kadar menü tuşunu aradım rezil oLmamak için soramadım en son bütün tuşlara basmaya karar verdim ve buldum

Uruloki

Üye

yapma ya hayvan kadar tuşu görmedin mi her yerine bassaydın telin

cabal21

Üye
aynen öyle oldu zaten. İphone 4 almaya gittim n8'i gördüm onu aldım (:

AYNA

Üye
aynen öyle oldu zaten. İphone 4 almaya gittim n8'i gördüm onu aldım (:

Millet c7 felan almaya gider n8 alır sen iphone almaya gitmişsin n8 almışsın baya bi dönüş olmuş yani
bence en iyisini yapmışsın..

yaklaşık 5 ay iphone 4 kullandım daha turkiyede satıla sunulmamışken amerikadan getiren birinden aldın 2400 tl para verdim. bir haftadır n8 kullanıyorum karsılaştırmayı sanırım en iyi yapacak kişilerdenim.

iphone dokunmatiği süper internet giriş ve kullanımı güzel kamerası vasat( n8 e göre) ve appstore denen para makinasına bagımlısınız . ben 3 hafta şifrelerin kırılmasını bekledim kullanmak için. sonra program yuklemek için (beleş olarak) jailbreak yapmak zorunda kaldım. facetime denen bir program var goruntulu konuşmak için onuda sadece iphone 4 sahipleri kendi aralarında konuşabiliyor.

n8 dokunmatiği ipoheden kalmaz internete girişinde şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. kamerası olagan üstü , ovi var ama ekstradan program yuklemek kolay ve zamanını fazla harcamıyor ve seni sinir etmiyor. görüntülü konuşması var.(3g desteyen cihazların hepsiyle görüşebiliyorum) hdmı cıkışı müthiş bir olay telefonumlu lcd tv ye baglayarak oyun oynayabilecegim kaç tane telefon var. daha da bir çok artısı 6 ay iphone ye harcadıgım zamana ve paraya sadece yazık diyebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...