Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet ama yarıştıracak olursak N8 kazanıriphone 4 ve n8 hayatta yarıştırılamaz
Kabak tadı verdi artık..
Katılıyorum.
N8 kulanmama nokiayı çok sevmeme rağmen iphone4 teki görsellik hız ve uygulamaların görsel ve yazılımsal kalitesi yönünden iphone4 diyorum. Şu da bi gerçek İlla n8 in eksikliğinide hissederim
2000Tl ye 1 tane İphone 4 eder. aynı paraya 1 tane laptop ve 1 tane de n8 eder. Şimdi karşılaştırın bakimİphone4 e karşılık 1 laptop ve 1 n8 Hiç kimse dem vurmuyor bu konuya.
2000Tl ye 1 tane İphone 4 eder. aynı paraya 1 tane laptop ve 1 tane de n8 eder. Şimdi karşılaştırın bakimİphone4 e karşılık 1 laptop ve 1 n8 Hiç kimse dem vurmuyor bu konuya.
evet bazı arkadaşlar işletim sistemi demiş orası çok doğru bi kere aşırı kısıtlama var sonra bir şey yapmak istersen en basitinden şarkı yüklemek istersen hep kendi yazılımı lazım ve para lazım yani olay 2000tl ver geç olmuyor ee sonra bundan kurtulmak istiyorsunuz jailbreak yapıyorsunuz hop cihaz garanti dışı kalıyor e sonra uygulama diyorsunuz en fazla onda var oğru onda var ama çoğu düzgün bir program etmez ve aşırı sıkıyor sonra arayüze gelelim ne kadar hızlıdz olsa aslında aşıtı basit aynı şey android içinde geçerli ben elime aldığımda menü aradım cihazda meğerse sürekli menüde ee androidde herşey karmakarışık bir müzik çalar aradı ömrüm tükeniyordu ee o zaman her ne kadar restart atsada kilitlensede kassada symbian bir numaradır bunların içinde ki bu kasmalar resetlemer cihazdah kaynaklanmaz hep symbianın suçudur aynı zamanda şunu söyliyim ilk defa symbian kullanıyorum hemen alıştım ama iphone alınca nasıl yapcam şaşırdım android de böyle yani herşey arayüz ve uygulamada bitmez önce bunu anlamak gerekir
+1
Ama Şuda var yailk kez n8'i gördüğümde işte denemek için istedim cihazı yaklaşık bi 10 dkka kadar menü tuşunu aradım rezil oLmamak için soramadım en son bütün tuşlara basmaya karar verdim ve buldum
aynen öyle oldu zaten. İphone 4 almaya gittim n8'i gördüm onu aldım (:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?