Anket: Lumia 920'de Sorun Yaşadınız Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 920'de Sorun Yaşadınız Mı?

• Aldıktan Sonra Sistem/Yazılım Bozuldu. Açılmadı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Anket: Lumia 920'de Sorun Yaşadınız Mı?
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir kamuoyu araştırması ile karşınızdayım (h)

Lumia 920 ile ilgili çeşitli sorun ve arıza başlıkları açılıyor.
Bu defa da kimlerin telefonlarının sorunlu çıktığını anlamak için bir anket yapalım istedim.

ikbal24

Üye
benim kutusundan çıkınca bozuktu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
9aydır lumia900,aralıktan beri lumia920,bugün saat 16:00 itibariyle de lumia820 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece bir kez lumia920 siyah ekranda takılı kalmıştı o da eve gidince bakarım dedim attım cebime. Eve gittiğimde baktım normale dönmüş:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
9aydır lumia900,aralıktan beri lumia920,bugün saat 16:00 itibariyle de lumia820 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece bir kez lumia920 siyah ekranda takılı kalmıştı o da eve gidince bakarım dedim attım cebime. Eve gittiğimde baktım normale dönmüş:D

Evet bende de bir iki kez ekran kararması olmuştu.
Biraz bekleyince (30 saniye-1 dakika arası) düzeliyor sanırım. :kıskıs:

n000k

n000k

Üye
bende hiç sorun olmadı. yalnız board express bazen takılıyor.. yani telden değil ama uygulama yüzünden bi donma yaşadım bir kere..

ecel54

ecel54

Üye
bende hiç sorun olmadı. yalnız board express bazen takılıyor.. yani telden değil ama uygulama yüzünden bi donma yaşadım bir kere..

reklamın üzerinden geçince donmaya başlıyor :D

n000k

n000k

Üye

reklamın üzerinden geçince donmaya başlıyor :D
ben satın aldım hemen.ücretsizini kullanmadım hiç :D yalnız normaldir bu pro nun donma yapması. son güncellemesi 2012 nin 7. ayından :D

IVI-Elia

Üye
Ya benimkinin içinden ses geliyor.Ekran sağa doğru kayık yerleştirilmiş.Kasanın üs kısmı tümden sıkıntılı.Şuan serviste değişim için bekliyorum.

Herhalde benim cihazı üreten vatandaş içip gelmiş fabrikaya :D Bu soruların bazıları diğer kişilerde var da hepsi bir arada kimsede yok :D

dedereis123

dedereis123

Üye
Parti uretimden kaynakli ufak hatalari var ancak cok abarti bir arza yok , yazilimsal olaylar zateen sorun sayilmamali :D milletin elinde samsung gorunce yuzum guluyor bu sorunlardan artik

mrtaksy

Üye
Bende sorun çıkmadı bir kaç kez kilitlendi oda uygulama özellikle whatssapp yüzünden . Zaten bunları düşünerek kasko yaptırdım :) 1yıl içinde her şey olabilir sıkıntı yok :D ciddi olursak benim Lumia 920 beyaz renk ve gerçekten bugüne kadar burada yazılan sorunların hiç birine rastlamadım.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
PureFood

PureFood

Üye
Bir keresinde mesajlaşırken oldu, takıldı kendi kendine sonra bende kontrol etmek için tuşları kitledim, bi kaç saniye sonra ekran karardı, eve gidince format atmayı düşünürken ekrana baktım parolayı istiyor. Geri gelmiş. Bunu sorundan saymıyorum o yüzden cevabım D şıkkı :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben telefonu düşürdüğümde kapandı sonra soft format tuşları ile açtım hiç bir sıkıntım yok çok şükür maşallah diyelim :)

komando04

komando04

Üye
ben her iki cihazdada aynı problemi yaşadım abi sıfırlamaya hayır.ikinci olarak ısınma ve takılma çok oluyordu son 5-6gündür hiç olmuyor şükür

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende ciddi bir sorun yok face ve twiter gecikmeli twiter hiç yok

- - - Eklendi - - -

Bende ciddi bir sorun yok face ve twiter gecikmeli twiter hiç yok sadece twit atıyordum ama güncellemelerde düzelir diye umut ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...