Anket:Galatasaray Gruptan Çıkar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray gruptan çıkar mı?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Anket:Galatasaray Gruptan Çıkar mı?
Galatasaray Panionios deplasmanından aldığı galibiyet sonrası gruptan çıkabilir mi?

ukalgs

ukalgs

Üye
inşallah çıkacagız

maxiburak

maxiburak

Üye
allahın izniyle çıkarız galiba çıkma ihtimalimis yüksek

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok az...Diğer maçın skoruna bağlı herşey.

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Çoook Saçma bir anket olmuş Şimdi sen soracan Neden ?
Bende diyecemki Sen Galatasaray guruptan kaçıncı Çıkar demişsin Evet HAYIR demişsin bu guruplar
1.2.3.4.5...vb olmalıydı evet hayır nedir
Eğerki Deseydinki Galatasaray guruptan çıkabilecekmi deseydin işte o zaman EVET HAYIR olurdu

Saygılar TaCsIz_kRaL

maxiburak

maxiburak

Üye
zaten öyle dedim kardeş kusura bakma ama bi problemin warsa kulak-burun-bogaz cıya gidebilirsin

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Eğerki Deseydinki Galatasaray guruptan çıkabilecekmi deseydin işte o zaman EVET HAYIR olurdu
Bence Saçma

POWER

POWER

Üye
Arkadaşım sende bir problem mi var?
Bak ne diyo anketin adı "
"Anket:Galatasaray Gruptan Çıkar mı?"

bu sorunun cevabı ne olabilir?
Evet?
Hayır?
cevabını merak ediyorum doğrusu?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bence Saçma

FarkLı Olan nedir..Söylediğinizle yukarıda yazıLan başlık aynıdır:) Ortama germeye çalışmayınız.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu Gruptan Da Cıkamayacaksa Avrupada Hiçbir Zaman Ulkemizi Temsil Etmesin O Zaman.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu Gruptan Da Cıkamayacaksa Avrupada Hiçbir Zaman Ulkemizi Temsil Etmesin O Zaman.

Evinde Helsinborg gibi takıma yenilirse bence çıkmasının bir anlamı yok...Panionuos macını nasıl kazandığını hesaplarsak ki hepimiz gördük...Yine hakem faktörü. galatasaray çok kötü oynuyor...Bunun nedeni takımla devamlı oynayan Kallidir.2000 ruhu asla olamaz daha..cok zor..

Umarım gruptan çıkarda yanılan bizler oluruz.Şahsi düşüncemdir.

Salihyet

Salihyet

Üye
kalli bi kere gelirken (bi kural vardı adı aklıma gelmiyor) yaş ça tecrübeli olmaktan ziyade futbolun olmadığını neredeyse görecek kadar eski ;) kalli gelirken 1 sene sonra yaşayıp yaşamayacağı biliniyormuydu ? (hepimiz içn geçerli yanlış anlamaın ;) ) takım bu yaşta birinin kallı cı :ehe olamayacağını biliyor ben şahsen kalli nin tecrübesine güvensemde gelecek ile ilgili planların galatasaray da başarısız olduğuna inanıyorum ümit karan gibi rayına oturmuş birinin oynamaması buna örnek gösterilebilir.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Evinde Helsinborg gibi takıma yenilirse bence çıkmasının bir anlamı yok...Panionuos macını nasıl kazandığını hesaplarsak ki hepimiz gördük...Yine hakem faktörü. galatasaray çok kötü oynuyor...Bunun nedeni takımla devamlı oynayan Kallidir.2000 ruhu asla olamaz daha..cok zor..

Umarım gruptan çıkarda yanılan bizler oluruz.Şahsi düşüncemdir.

Bir maçla kral olmadık bir maçla tahttan inmeyiz :oke:

FurkanBilge

Üye
:ehecıkmasını isterim ama bayağı bi sıkar

maxiburak

maxiburak

Üye
ne sıkması ya çıkarız gruptan

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Son puan durumundan galiba haberiniz yok? Bordeux neden son maçta asılsın.? Grup liderliği 50 tane atsada garanti, 50 tane yesede garanti.

Gs için avrupa bitmiştir bu sene hayırlı olsun. Elin bi tarafıyla gerdeğe girilmez. Sen kazansan bile başkasını bekliyorsun. Avrupa fatihine bak ne hallerde ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Son puan durumundan galiba haberiniz yok? Bordeux neden son maçta asılsın.? Grup liderliği 50 tane atsada garanti, 50 tane yesede garanti.

Gs için avrupa bitmiştir bu sene hayırlı olsun. Elin bi tarafıyla gerdeğe girilmez. Sen kazansan bile başkasını bekliyorsun. Avrupa fatihine bak ne hallerde ;)

Noktayı bende koyuyorum eywaLLah kardeşim..Kimse kimseyi kandırmasın.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Şu an için zor görünüyor.Ama %1 lik bir ihtimal dahi olsa çıkacağız diyorum. ;)

ukalgs

ukalgs

Üye
allahımızın izniyle gruptan çıkacağız:)

cih@n

cih@n

Üye
kesin çıkamaz eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt