Ankaradan takaslık telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
Ankaradan takaslık telefon
Telfonun 1.5 yıl garantisi mevcut.teknosadan garantilidir kutusu ve tüm aksesuarlı hiçi çizik veya arıza bulunmayan 5300 xpressmusuic verceğim.Telefonun özelliklerini bilmeyen yoktur herhalde
buda resimleri;

:bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

telefonu satın almak isteyen warsa fiyat 240ytl dir pazarlık yapmıyoruz.

lazyboy

lazyboy

Üye
cihazın sıfır 310 ytl :d

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
ne?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sayın akiaki Nicli Arkadaşım... Sen İnsanlarla Dalgamı Geçiyorsun... ? Amacın Ne Senin ?

Hem BURADA Konu Açmışsın Hemde Birde Buraya Açmışsın... Açtığın Konularda Da Yazdığın Açıklamalar Çelişkili... Aklını Başına Topla...!!!

lazyboy

lazyboy

Üye
ben hiç farketmedim ue gazi kardeşim adam malını resmen tabir ağır olcak ama kakalamaya çalışıyo:ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İşte Bunun Gibi Zekiler Yüzünden İnsanların 2.El Piyasasına Güveni Kalmıyor...

lazyboy

lazyboy

Üye
katılıyorum

By_Stack_Deck

Üye
3500c ile değiştirirmisin Ekle: By_Stack_Deck@hot..

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
Ue gazi misin nesin kendini bi haltmı sanıyon.Bi daha benim konularıma bişi yazma hem ben satacam diorum ama satın almak isteyen dedim dikkatini çekerim.Takasda olur.Birde 3500 ın ekranı çok küçük kardeş başka bişi olursa olabilir.

bu arada senin amacın bi malı kötülemekse bu amacı bırak yettin artık.

lazyboy

lazyboy

Üye
O zaman arkadaşaşım bi ilan neyine yetmio nie 2 ilan acıosun :@

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
akiaki Haddini Aşma... Haddimi Aştırtma...!!! Bu Sana Bir Tavsiye Değil... Uyarı...!!! Canımı Sıkma Canını Sıkarım...!!!

Malını Millete Kakalamaya Mı Çalışıyorsun... Sana En Başında Tavsiyede Bulunuyoruz... Umursamıyorsun... Yapma Satamazsın Diyoruz... Takmıyorsun... Sonra Gidiyorsun Aynı Konuyu İkincikez Açıyorsun ve İçine Saçma Sapan Açıklamalar Yapıyorsun... Diğer Konundaki Açıklama İle Buradaki Açıklaman Çakışıyor... Ne Yapmak İstediğini Kendin Bile Bilmiyorsun... Adam Akıllı Dur... O Malı Burada Kimseye Kakalıyamazsın... Herkes Kimin Ne Mal Olduğunu Biliyor... Hadi İşine Bak... Eğer Bana Zıt Bir Mesaj Yazarsan Külahları Değişiriz...!!!

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
çünkü öncesinde malımı kötülediniz de ondan

sus artık yeter ben senin gibi sahtekar deilim.bidaha da mesaj yazma yeter tamam mı anlamn kıtmı yeter!!!!!!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ne Oldu Koçum Benimle Uğraşmak Sıktı Biraz... Yemedi Mi... Kimin Sahtekar Olduğu Kimin Ne Mal Olduğu Ortada... Sen Aklını Başına Taoplayana Kadar Beni Karşında Çok Görürsün... Ben Sana Tavsiyede Bulunmadım Uyardım... Kendin Kaşındın... Bende Kaşırım... Hadi Eyvallah...

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
Sende sende bişi sakız gibi uzatmasını iyi biliyon

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Evet... İnadım Kötüdür... ;)

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu kadar kavga etmeyelim telefon çok temizdir.Fiyatı 190ytl ye indirdim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sen Bu Gidişle Elindeki Malı Beleşe Vericen... ;) Hani Çok Biliyordun... Hani Çok İddalıydın... Hani Biz Senden İyi Bilemezdik... Ne Oldu... ? Yemedi Mi ? Niye İndirdin Fiyatını... ? Satamadın Mı ? Benimle Zıtlaşmıyacaktın... ;)

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
telefonu başka sitede sattım.220ytlye nese bb

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ticari Kabiliyetin Sıfır Ama Espiri Kabiliyetin Yüz Üzerinden Yüz :kop:

memolim83

memolim83

Üye
bende de var 150 ytl kutulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...