Eek gözükmüyor [emoji35]Görünüyor.![]()
Ben hepsini gördüm [emoji28]O kadar emoji koydum sadece bunlar gözükdü![]()
![]()
Evet. Bu arada senle dalga geçiyordum ulaşım konusunda ama bizim duraklarıda değiştirmişler. Eskiden direk güvenparktan binebiliyordum şimdi yürümem gerekiyor biraz1.5 lira mı oldu [emoji32] [emoji27]
Konu deneme mesajları bölümündeAyrıca konu smiley konusu değil![]()

YamaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
111e biniyodun demiEvet. Bu arada senle dalga geçiyordum ulaşım konusunda ama bizim duraklarıda değiştirmişler. Eskiden direk güvenparktan binebiliyordum şimdi yürümem gerekiyor biraz
103, 194111e biniyodun demi
Opera nerw bilmiyom,İlk durağı Opera'ya koymuşlar
metro dueağı vardı sanırım yürümezsin aktarma yaparsınUlus metrosuna aktarma yaparım ama daha zahmetli. 3.durakta bekliyorum. İzmir caddesinin orası. Zaten boş geliyor oraya kadar. güvenparktaki 4.durak ise direk dolduruyor otobüsü.Opera nerw bilmiyom,metro dueağı vardı sanırım yürümezsin aktarma yaparsın
Mantıklı. Ayakta niye gidesin kiUlus metrosuna aktarma yaparım ama daha zahmetli. 3.durakta bekliyorum. İzmir caddesinin orası. Zaten boş geliyor oraya kadar. güvenparktaki 4.durak ise direk dolduruyor otobüsü.
bi hacettepe de var sanırım ulaşım sorunu. Hiç bi ODTÜ'lüden duymadım şikayet. Gazi zaten merkezde.Gazi'yi kazanaydık iyidi.. 10 dklık yürüme mesafesi