Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ankarada 2.el psp arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memolim83
Üye
Konu Sahibi
ankarada 2.el psp arıyorum
merhaba arkadaşlar ankara sincanda bulunmaktayım 2.el psp arıyorum satan arkadaşlar varsa .temiz olsun yeter
lazyboy
Üye
slim mi fat mi?=
memolim83
Üye
Konu Sahibi
farketmez
slim olsa daha iyi olur
lazyboy
Üye
fat var düşünürsen
memolim83
Üye
Konu Sahibi
fiyat ne temizmi fat var dı siteden birine sattım ben buurda.bayramx adlı üyeye. fiyata ne diyon
iyi bir fiyat ver anlaşalım temiz ise yalnız hemen alırım
lazyboy
Üye
tertemiz 4 gb hafıza akrtı var sadece şarz aleti yok düşünütsen 200 ytl
memolim83
Üye
Konu Sahibi
fiyatta biraz daha bişey yap slimlerin ikinci eli 240 kızılayda .
alırım ama şarj aleti olmadan işime yaramaz
memolim83
Üye
Konu Sahibi
numaranı ver buluşalım arkadaş
lazyboy
Üye
şu an psp elimde değil kardeşim istanbula gitti yanında götürmüş eğer döndüğünde hala arıyor olursan pm atarım görüşürüz....
ne kadara aldın ve fat mi slim mi öğrenebilirmiyim
memolim83
Üye
Konu Sahibi
fat kutusu ile kılıfı 6 adet dvd kulaklık aparatı 2 adet oyun cd 1800 amperlik sıfır batarya şarj süresi çok iyi en az 8-9 saat gidiyo.cihaz cok temiz ama ön koruyucu ekranda çatlak var ama oyun oynarken hiç gözükmüyor 200 ytl
fat kutusu ile kılıfı 6 adet dvd kulaklık aparatı 2 adet oyun cd 1800 amperlik sıfır batarya şarj süresi çok iyi en az 8-9 saat gidiyo.cihaz cok temiz ama ön koruyucu ekranda üste çatlak var ama oyun oynarken hiç gözükmüyor 200 ytl
ben fat alabilirim iborator@hot.. eklersen konuşalım bi
suayb94
Üye
merhabalar elimde temiz bir cihaz var psp fat modeli son versiyon yüklü olup şarj aleti +1 gb hafıza kartı war düşünürsen buluşalım 200 tlye veririm 05369436528 ara yada pm at