Tavsiye Ankara Telefon Borsası

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Ankara Telefon Borsası
Ankara'da telefon borsasından alışveriş yapanlar oldumu ? Esnafı ve sattıkları ürünler güvenilirmi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Valla Çoğu At Hırsızına Benziyor Bilmiyorum Hani Bazılarından Alınır Ona Sözüm Yok Ama Arkadaşima 620 Aldık 2.El Adam Öyle Böyle İyi Fİlan Yok Kutusunu Haftaya Uğra Vereyim Filan Getirtmem Lazım Filan Haftaya Gitttik Öylede Böylede Bir Sonraki Hafta Dedi Gittik Adam Dükkan Kapatmişmi Nolmuştu Hapse Girdi Sanırım Bide Cihazda Sonradan Arıza Çıktı USB Soketi Bozuldu Verdik Telefoncuya Adam Bu Telefonla Çok Oynanmiş Dedi İçi 50 Defa Açılmıştır Filan Anlayacağin Şansına Valla Ben Güvenemiyorum NEtten Araştir Ankaradaki İlanları Filtrele Takip Et Kafana Yatan Olursa Git Görüş İMEİni Sorgulat Kendi Sattığına Dairde Yazı Hazırla Şu Fiyata Şu İMEİ li Cihazi Şu Fiyata Nakit Olarak Şu Kişiye Tcside Bu Saatım Falan Fıstık Diye İmzalat Kullan Diye Tavsiye Ederim Sana.

caps6

caps6

Üye
pek güvenilir değil oradaki telefoncuların geneli hemen ikna etmeye çalışıp telefonu satmaya uğraşıyorlar sattıkları telefonlarda sorunlu olabiliyor arada nadiren düzgün telefoncular var.

phasan

phasan

Üye
xmustx

xmustx

Üye
Telefon borsası 3'te sağlam satıcılar var ;)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sana tavsiyem balıkçı oglu pasajında git orda iyi telefonlar var
Oradakilerin Çoğu Süzme Bildiğin Süzme Hepside Normal Bence Alınmamalı Derim Alınırsada İyi Anlayan Olması Lazım Telefondan