▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

tguzel7

tguzel7

Üye
Bu konu buraya açılması iyi oldu en azından site site başka forumlarda takip etmektense burada tek bir yerde istediğimiz ve aradığımız bilgiye ulaşmak mümkün olacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları, Umur dağlar ve 1STayTRue35
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sao başlarda güzeldi (her ne kadar kurgusu çok klişe olsa da) taaki Kirito yalnız oyunculuktan çıkıp Asuna ile aşk yaşamaya başlayana kadar.Onlarda fena değildi aslında keyifle izleniliyordu ama Alfheim Online kısımlarında iyice cılkı çıktı serinin.İlk oyundaki mutlu mesut uzunca zaman dilimine rahatça shoujo etiketi yapıştırabilirdim.

RowneSM

RowneSM

Üye
Sao başlarda güzeldi (her ne kadar kurgusu çok klişe olsa da) taaki Kirito yalnız oyunculuktan çıkıp Asuna ile aşk yaşamaya başlayana kadar.Onlarda fena değildi aslında keyifle izleniliyordu ama Alfheim Online kısımlarında iyice cılkı çıktı serinin.İlk oyundaki mutlu mesut uzunca zaman dilimine rahatça shoujo etiketi yapıştırabilirdim.

Bence gayet iyiydi. Tabi sugunun kiritoya aşık olma kısmını saymazsak. Yeni sezonu çıkınca zevkle izliyeceğim. Alfheim online kısmı iyiydi ama işte dediğim gibi sugu abisine aşık olması biraz sıkıntı.

- - - Eklendi - - -

Çekilme kardeş gel seni de bekleriz :D

Geliriz hocam sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bence gayet iyiydi. Tabi asuna nın kiritoya aşık olma kısmını saymazsak. Yeni sezonu çıkınca zevkle izliyeceğim. Alfheim online kısmı iyiydi ama işte dediğim gibi asunanın abisine aşık olması biraz sıkıntı.

- - - Eklendi - - -

Geliriz hocam sorun yok :D

Asuna derken Suguha'yı kastettin sanırım ? Zaten animenin kurgusu Asuna - Kirito üzerine kurulu :ehe

RowneSM

RowneSM

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Karıştırdık orda yaw kafa kalmadı bende bu geçe sugu işte :D

- - - Eklendi - - -

Düzelttim tamam sorun yok devam :D

Oluyor öyle şeyler :kıskıs: Sugu'da sevimliydi ya ^.^ Asuna'dan iyidir bence :hmmm Ensest işi japonlarda -aslında bizde de pek farklı değil- baya yaygın.Animelere de bol bol yansıyor haliyle.

RowneSM

RowneSM

Üye

Oluyor öyle şeyler :kıskıs: Sugu'da sevimliydi ya ^.^ Asuna'dan iyidir bence :hmmm Ensest işi japonlarda -aslında bizde de pek farklı değil- baya yaygın.Animelere de bol bol yansıyor haliyle.

Aynen. Asunaya hayranlığım baya var benim telefonda asunaya ait 38 resim sao ya dayalı 46 resim var :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Güzelmiş ;

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
Bana şöyle sao gibi sağlam bi anime önerin ya :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Basilisk iyi ilerliyor. Shinobi adlı filmin, animeye uyarlanmış versiyonuşmuş. Yalnız nasıl çizmişler ya. Ben böyle gerçekçi çizim görmedim. Hani animeler zaten çizgi filmlerden daha gerçekçi çizimlerdedirler ama bu aşmış kendini.

RowneSM

RowneSM

Üye
Basilisk iyi ilerliyor. Shinobi adlı filmin, animeye uyarlanmış versiyonuşmuş. Yalnız nasıl çizmişler ya. Ben böyle gerçekçi çizim görmedim. Hani animeler zaten çizgi filmlerden daha gerçekçi çizimlerdedirler ama bu aşmış kendini.

Onu bi ara bende gördüm benimde ilgimi çekmişti.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Basilisk'i izlemedim ama Shinobi güzeldi :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Bana şöyle sao gibi sağlam bi anime önerin ya :D

Nasıl bir şey istiyorsun ? Tarz olarak yani.Birde neleri izledin, ilk animen Sword Art Online mı ?

RowneSM

RowneSM

Üye
Evet ilk animem Sao :naughty:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Beyler konuyu editliyorum şu an önerileriniz varsa buyrun.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Beyler konuyu editliyorum şu an önerileriniz varsa buyrun.

Öncelikle üye listesi gelsin.Sonrasını yavaş yavaş düşünürüz.Mesela burada paylaştığımız görüntüleri birleştirip part part görüntü, wallpaper arşivleri paylaşabiliriz.Grup olarak çeşitli etkinlikler yapmalıyız ^.^

Yanlış hatırlamıyorsam konularda mesaj sınırı var.Sadece seçili bir kaç şeyi yerleştirebileceğiz yani.Bu yüzden ilk başlıktaki her karakteri iyice düşünmeli ve seçilmiş şeyleri oraya eklemeliyiz bana kalırsa.

Evet ilk animem Sao :naughty:

Death Note ya da Code Geass izle derim o zaman.İlk death note'dan başlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Beğenmezsen başka şeylerde öneririm ama bi 5-6 bölüm izle bakalım.

- - - Eklendi - - -

Birde ne tarz istediğini yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt