▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
Bleach çok sağlam izle bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve 1STayTRue35

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Çok iyi olur. Basilisk biterse, Fairy Tail'e başlayacağım. İzleyen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Abi hangi animeyi izleyeyim? :) Death Note'un mangasını okuduğum için izlemeye gerek yok. Zaten birinci bölümü izledim acayip sıktı. KEsinlikle diğerlerinden önce bunu izle diyebileceğiniz var mı? Sadece bir tane animeye başlayacağım çünkü. :)
Eğer uzun olmasın dersen Trinity Blood'u tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, Umur dağlar ve tguzel7
BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
Fairy Tail'i bende çok duydum ve merak ettim izlemek istiyorum en kısa zamanda ama önce K-Project'i izleyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7 ve 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi

TRINITY BLOOD

Anime türü :
Vampir, Drama, Fantastik
Bölüm sayısı : 26
Yapım yılı :
2005

Özet;
Uzak gelecekte, mahşer sonrası uygarlıklar yıkılmış, vampirler ortaya çıkmıştır.
Böylelikle insanlar ve vampirler arasında amansız bir savaş başlamıştır. Kahramanımız Abel Nightroad, Vatikan'a bağlı gezgin bir pederdir.
Vatikan da Catherina tarafından insanlığı korumak için kurulan özel bir timde çalışmaktadır. Bu timdeki herkes gibi onun da özel bir yanı vardır. Kendisi bir "crusnik" yani vampirlerin kanıyla beslenen bir vampirdir.
Bir yolculuk sırasında Esther Blanchett ile yolları kesişince Esther'in kaderinin değişmesini, insanlar ve vampirler arasındaki bu savaşta önemli bir rol oynamasını sağlar. Vampirler ve insanlar arasındaki savaş devam ederken üçüncü bir güç "Rozen Kreuz" ortaya çıkar.
Amaçları dünyanın sonunu getirmektir. Bu tehdide karşı insanlar ve vampirler nasıl karşılık verecektir?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve tguzel7
tguzel7

tguzel7

Üye
Basilisk izlenir biraz baktım da fena gibi duruyor izleyeceğim :eller:

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Favori animem Bakuman neden bilmiyorum özel bir şeyi yok aslında ama beni kendisine o kadar bağlayan başka bir anime olmamıştı -One Piece dahil- En iyi animeyi sorarsanız Code Geass diyebilirim rahatlıkla.Şöyle bir sıralama yapabilirim yeni başlayanlanlar ve izlememiş olanlar için ;

*Death Note -- Benimde başlangıç animem.Bir çok insan animelere bununla başlar.Fantastik polisiye tarzında olduğundan dolayı bir film, dizi izler havasında izlediğimiz için yadırgamıyor olabiliriz.Fakat mangası çok daha eğlencelidir.Toplam 12+1 cilt mangası bulunmakta.Kurguya bağlı olan 12 cilt manga türkçeye çevrilmiş durumda.Ek cilt olan 13 ise henüz çevrilmedi fakat yakın zamanda çevrilecekmiş.

*Code Geass -- Death Note'u beğenen birisinin bunu beğenmemesi mümkün değil sanırım.Bana kalırsa en iyi animeler listesine girebilecek bir kurguya sahip.Death Note'dakinden beter akıl oyunları var.

*Bakuman -- biraz manga okuyan, anime izleyen herkes bakuman'ın ya mangasına ya da animesine bakmalıdır bence.Üstüste izlemek nasıl olur bilemiyorum ama haftalık takip ederken (Toplam 3 sezon - 75 bölüm) meraktan uyuyamadığım zamanlar olurdu.O kadar severimki bütün manga ciltleri (ingilizce olarak) evimde arşivleniyor.

*Mirai Nikki -- Hiç açıklama yapıp spoiler vermeyeceğim.Sadece Yuno için bile izlenebilecek bir anime.Kurgusu gerçekten güzel.Finalinden sonra etkisinden en az bir kaç gün çıkamıyorsunuz.

*Shingeki no Kyojin -- Daha 10. bölümde.Şu sıralar yeni bölümünü en çok beklediğim anime.İzlemenizi öneririm.

Ecchi-Harem seven arkadaşları da unutmayayım dedim ^.^ (Listedekiler +13, +16 ya da +18 animelerdir)

*High School DxD -- Temmuzda ikinci sezonu geliyor.Bir çok insana göre en iyi ecchi serilerinden.Bende gayet severek izlemiştim ve 2. sezon için sabırsızlanıyorum.

*Dakara Boku wa H ga Dekinai -- Kurgu olarak High School DxD'ye çok benziyor.İlk olarak onu izleyin beğenirseniz bunu da beğeneceksinizdir.

*High School of the Dead -- Ecchili zombi animesi.Mangası yeniden başlamış yakında animeside gelir demek oluyor bu.Kısa ama güzel bir seriydi.

*B Gata H Kei -- Normalde ecchilerde erkek karakter sapık olur.Bunda ise kızımız sapık.Amacı 100 erkek ile yatabilmek.

*Sakurasou no Pet na Kanojo --2012 son dönem animelerinden.Bitmesine üzüldüğüm ve 2. sezon istediğim animelerden ayrıca.Ecchi'den ziyade harem diyebiliriz.

Ağlamak isteyenler için (öküz gibi şanssızlık ve kötü olay içerir) ;

Clannad / Clannad after story -- Ben izlerken çok sıkıldım.Özellikle ilk sezonu çok sıkıcı geldi fakat herkes hüngür hüngür ağlayarak izliyormuş.İzleyin belki seversiniz.

Angel Beats -- Duygusal şeyleri sevmem ama içerisindeki aksiyon vesayre gerçekten çok eğlenceli kılıyor animeyi.Sonu yan karakterler için biraz belirsiz.İzlemenizi önerebileceğim animelerdendir.

One Piece, Naruto (Nedense hiç sevmem), Bleach, Afro Samurai, Dragon Ball, Pokemon, Digimon, Beyblade gibi kült serileri söyleme gereği duymuyorum zaten.

Şimdilik bu kadar yeter yoruldum yaz yaz :ehe Ara sıra anime önerisinde bulunurum bu başlık altından.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, Umur dağlar, tguzel7 ve 2 diğerleri
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi

FAIRY TAIL

Anime türü: Aksiyon, Macera, Komedi, Büyü
Yapım yılı : 2009
Bölüm sayısı : 175

Özet;

Genç bir büyücü olan Lucy’nin hayali, Fairy Tail loncasına katılmaktır. Seyahati sırasında Natsu adında genç bir adamla karşılaşır. Natsu’ya hayallerini anlatır ve yoluna devam eder. Ancak bir süre sonra Lucy, birtakım adamlar tarafından köle olarak satılması için yakalanır. Fakat Natsu ortaya çıkar ve Lucy’i kurtarır. Natsu çok güçlü bir ateş büyücüsü ve Fairy Tail loncasının bir üyesidir. Natsu, Lucy’e Fairy Tail’e katılmasını teklif eder. Böylece Natsu ve Lucy bir takım olurlar ve loncanın verdiği görevlere beraber katılırlar.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7 ve BigHackeR35
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Şu sıralar meşhur bir Yuno'muz var. Çok merak ediyorum. Fairy Tail'den sonra izlerim. Bu arada Naruto'da 2014'te bitecekmiş.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şu sıralar meşhur bir Yuno'muz var. Çok merak ediyorum. Fairy Tail'den sonra izlerim. Bu arada Naruto'da 2014'te bitecekmiş.

Şükürler olsun :ehe Belkide hayran kitlesinden bilmiyorum ama Narutoya bir türlü ısınamadım.Onca bölüm izledim cık olmuyor.

Mirai Nikki'yi Fairy Tail'den önce izlemeni öneririm.Çerez niyetine zaten 25 bölüm falan ^.^

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık Bartu usta üşenmeden yazmışsın bu kadar önerilerin için teşekkür ederim sen de baya bi izleyiciymişsin yani :oke:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve BigHackeR35
BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
Önerileriniz için teşekkürler kullanıcıadları High School of the Dead ilgimi çekti bunu da izlemeyi düşünüyorum :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
tguzel7

tguzel7

Üye
Naruto beni de sarmadı dediğiniz gibi o kadar izledim ama millet nasıl beğeniyor anlamadım gitti :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve kullanıcıadları
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

Şükürler olsun :ehe Belkide hayran kitlesinden bilmiyorum ama Narutoya bir türlü ısınamadım.Onca bölüm izledim cık olmuyor.

Mirai Nikki'yi Fairy Tail'den önce izlemeni öneririm.Çerez niyetine zaten 25 bölüm falan ^.^

Önerini dikkate alırım. :) Ama sen Naruto'yu mu izledin yoksa Naruto Shippuuden'i mi izledin? Shippuuden çok çok güzel.

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu arada konu içerisine bu konuda yorum yapanlar ve animeseverlerin nicklerini bi liste yapacağım ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7 ve BigHackeR35
Kytos

Kytos

Üye
Süper olur :)

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Beyler bu arada konu içerisine bu konuda yorum yapanlar ve animeseverlerin nicklerini bi liste yapacağım ne dersiniz?

Başından beri onu diyorum ya ben :ehe

Önerini dikkate alırım. :) Ama sen Naruto'yu mu izledin yoksa Naruto Shippuuden'i mi izledin? Shippuuden çok çok güzel.

Aslına bakarsan naruto'yu öğrencilik zamanımda bir yaz tatilinde tamamen izledim.Shippuuden'ine de biraz baktım ama yok ısınamadım.

Önerileriniz için teşekkürler kullanıcıadları High School of the Dead ilgimi çekti bunu da izlemeyi düşünüyorum :ok2:

Rica ederim ^.^ Güzel animedir ama sonu son değil.Bildiğin 2. sezon yapılacak diye hazırlanmış ama sonra aksilikler falan çıkmış mangasında.Umarım manga sorunsuz devam ederde animenin yeni sezonları gelir.

Eline sağlık Bartu usta üşenmeden yazmışsın bu kadar önerilerin için teşekkür ederim sen de baya bi izleyiciymişsin yani :oke:

Ne sandın :kıskıs: Yavaş yavaş uzun açıklamalarla yazacağım.Kalanları.Hem konuyu güncel tutmuş oluruz bu sayede.Bütün bilgileri bi anda harcamayalım :ehe

• Beğen
BigHackeR35

BigHackeR35

Üye

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve tguzel7
Takipçi Satın Al

Üst Alt