Eğer uzun olmasın dersen Trinity Blood'u tavsiye ederim.Abi hangi animeyi izleyeyim?Death Note'un mangasını okuduğum için izlemeye gerek yok. Zaten birinci bölümü izledim acayip sıktı. KEsinlikle diğerlerinden önce bunu izle diyebileceğiniz var mı? Sadece bir tane animeye başlayacağım çünkü.
![]()
| TRINITY BLOOD Anime türü : Vampir, Drama, Fantastik Bölüm sayısı : 26 Yapım yılı : 2005 Özet; Uzak gelecekte, mahşer sonrası uygarlıklar yıkılmış, vampirler ortaya çıkmıştır. Böylelikle insanlar ve vampirler arasında amansız bir savaş başlamıştır. Kahramanımız Abel Nightroad, Vatikan'a bağlı gezgin bir pederdir. Vatikan da Catherina tarafından insanlığı korumak için kurulan özel bir timde çalışmaktadır. Bu timdeki herkes gibi onun da özel bir yanı vardır. Kendisi bir "crusnik" yani vampirlerin kanıyla beslenen bir vampirdir. Bir yolculuk sırasında Esther Blanchett ile yolları kesişince Esther'in kaderinin değişmesini, insanlar ve vampirler arasındaki bu savaşta önemli bir rol oynamasını sağlar. Vampirler ve insanlar arasındaki savaş devam ederken üçüncü bir güç "Rozen Kreuz" ortaya çıkar. Amaçları dünyanın sonunu getirmektir. Bu tehdide karşı insanlar ve vampirler nasıl karşılık verecektir? |
Ara sıra anime önerisinde bulunurum bu başlık altından.Basilisk izlenir biraz baktım da fena gibi duruyor izleyeceğim![]()
| FAIRY TAIL Anime türü: Aksiyon, Macera, Komedi, Büyü Yapım yılı : 2009 Bölüm sayısı : 175 Özet; Genç bir büyücü olan Lucy’nin hayali, Fairy Tail loncasına katılmaktır. Seyahati sırasında Natsu adında genç bir adamla karşılaşır. Natsu’ya hayallerini anlatır ve yoluna devam eder. Ancak bir süre sonra Lucy, birtakım adamlar tarafından köle olarak satılması için yakalanır. Fakat Natsu ortaya çıkar ve Lucy’i kurtarır. Natsu çok güçlü bir ateş büyücüsü ve Fairy Tail loncasının bir üyesidir. Natsu, Lucy’e Fairy Tail’e katılmasını teklif eder. Böylece Natsu ve Lucy bir takım olurlar ve loncanın verdiği görevlere beraber katılırlar. |
Şu sıralar meşhur bir Yuno'muz var. Çok merak ediyorum. Fairy Tail'den sonra izlerim. Bu arada Naruto'da 2014'te bitecekmiş.
Belkide hayran kitlesinden bilmiyorum ama Narutoya bir türlü ısınamadım.Onca bölüm izledim cık olmuyor.
Şükürler olsunBelkide hayran kitlesinden bilmiyorum ama Narutoya bir türlü ısınamadım.Onca bölüm izledim cık olmuyor.
Mirai Nikki'yi Fairy Tail'den önce izlemeni öneririm.Çerez niyetine zaten 25 bölüm falan ^.^
Ama sen Naruto'yu mu izledin yoksa Naruto Shippuuden'i mi izledin? Shippuuden çok çok güzel.Beyler bu arada konu içerisine bu konuda yorum yapanlar ve animeseverlerin nicklerini bi liste yapacağım ne dersiniz?

Önerini dikkate alırım.Ama sen Naruto'yu mu izledin yoksa Naruto Shippuuden'i mi izledin? Shippuuden çok çok güzel.
Önerileriniz için teşekkürler kullanıcıadları High School of the Dead ilgimi çekti bunu da izlemeyi düşünüyorum![]()
Eline sağlık Bartu usta üşenmeden yazmışsın bu kadar önerilerin için teşekkür ederim sen de baya bi izleyiciymişsin yani![]()
Yavaş yavaş uzun açıklamalarla yazacağım.Kalanları.Hem konuyu güncel tutmuş oluruz bu sayede.Bütün bilgileri bi anda harcamayalım 
Beyler bu arada konu içerisine bu konuda yorum yapanlar ve animeseverlerin nicklerini bi liste yapacağım ne dersiniz?