▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bu animeleri nerden takip ediyosunuzki yeni bi anüme çıktığında falan nasıl haberiniz oluyo

Bir sürü yabancı site var fakat türkiye'de bu iş turkanime.tv ve animenette'den sorulur...Manga içinde çeşitli türk siteleri var.

Uzun süreli anime istiyorsanız ben ne olursa olsun One Piece derim.Hem daha uzunca bir süre devam eder :D One Piece izleyeceklere şimdiden söyleyeyim ilk 100 bölüm bu ne böyle diyip sakın ha bırakmayın.Asıl zevki 300'den sonra çıkıyor :kıskıs:

En sevdiğim karakter diyemem ama sıralama şöyle olur ; Bakuman - Mashiro ve Niizuma Eiji / Mirai Nikki - Yuno / One Piece - Luffy

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Openingler de geldi teşekkür ederim :D

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve kullanıcıadları
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Naruto ve ya Bleach i öneririm ben sana eğer mangalarını okumadıysan şiddetle tavsiye ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim izlenmeye değer, bu tavsiyeleri biriktireceğim ve belli sayıya ulaştığında konuya tavsiye edilenler başlığı adı altında ekleyeceğim tek tek. :ok2:

Onları okumadım. Türkiyede onların mangasını düzgünce bulamıyorsun. :( Trinity Blood ile Bartu abinin söylediği Code Geass animelerine bakayım. İkisinden biriyle başlayacağım. Ama ikisini de izleyeceğim mutlaka. :) Teşekkürler abilerim. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, BigHackeR35 ve tguzel7
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Openingler de geldi teşekkür ederim :D

Biraz paylaşıma ara vereceğim.Açılış şerefine biraz hızlı davrandım ^.^ Bundan sonra tane tane.Birde DH'de sık dolanan birisi olarak sana şunu önerebilirim başlığı durmadan güncelle, yeni haberler ekle eskileri kaldır.Birde üye alımına başlayalım mı artık :ehe Grupta kuralım derim ben.Maxicep'imizin o güzel grup sisteminden faydalanaraktan.

- - - Eklendi - - -

Onları okumadım. Türkiyede onların mangasını düzgünce bulamıyorsun. :( Trinity Blood ile Bartu abinin söylediği Code Geass animelerine bakayım. İkisinden biriyle başlayacağım. Ama ikisini de izleyeceğim mutlaka. :) Teşekkürler abilerim. :tebessüm:

Rica ederim :tebessüm: Ayrca Naruto ve Bleach'in ilk ciltleri Türkiye'de mevcut.Tabi az sayıda...İngilizce okur ve internetten alışveriş yapabilirsen, ingilizcen iyiyse alternatif çok tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7 ve BigHackeR35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Benim de en sevdiğim karakter Bleach ten :ok2:

ABARAI RENJI

- - - Eklendi - - -

Biraz paylaşıma ara vereceğim.Açılış şerefine biraz hızlı davrandım ^.^ Bundan sonra tane tane.Birde DH'de sık dolanan birisi olarak sana şunu önerebilirim başlığı durmadan güncelle, yeni haberler ekle eskileri kaldır.Birde üye alımına başlayalım mı artık :ehe Grupta kuralım derim ben.Maxicep'imizin o güzel grup sisteminden faydalanaraktan.

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :tebessüm: Ayrca Naruto ve Bleach'in ilk ciltleri Türkiye'de mevcut.Tabi az sayıda...İngilizce okur ve internetten alışveriş yapabilirsen, ingilizcen iyiyse alternatif çok tabi :)

Kesinlikle hepsini zamanla gerçekleştireceğiz gecenin uygun bi zamanında ben konuyu düzelteceğim şimdi konu aktif olduğu için beklemekteyim teşekkür ederim herşey için :oke:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7, BigHackeR35 ve 1 kişi daha
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kesinlikle hepsini zamanla gerçekleştireceğiz gecenin uygun bi zamanında ben konuyu düzelteceğim şimdi konu aktif olduğu için beklemekteyim teşekkür ederim herşey için :oke:

Rica ederim :) Şaka bir yana 7 sayfa olmuşuz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve 1STayTRue35
BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
Çok iyi olur bence de konuyu güncel tutacağız :ok2:

• Beğen
tguzel7

tguzel7

Üye
Benim de en sevdiğim karakter Bleach ten :ok2:

ABARAI RENJI

- - - Eklendi - - -

Merakla bekliyoruz Tanerim teşekkürler :ok2:

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Bir ara Kore animelerine kafayı takmıştım. Güzel oluyor. Lâkin şimdi pek vaktim olmadığından izlemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7 ve 1STayTRue35
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu arada manga okumak isteyenler için :)

Manga Searcher | Manga Okuma Programı v4.0.1

Reklam yaptığım düşünülmesin lütfen

Teşekkürler :) Ben internetten okurum genelde.Sevdiğim serileri de evimde cilt cilt biriktiririm o ciltlerin tadı apayrı oluyor.Yarın akşam manga alabileceğiniz yerler hakkında bir rehber yapmayı planlıyorum.Gerek mağaza gerekse dükkan olarak.

Ayrıca Türkçe'ye manga çevirme işininde geçen yıl içerisinde baya arttığını gördüm."Gerekli Şeyler" duruma el attığından sanırım.Türkçe çeviri mangalara baktığım zaman son 1 yıldaki büyük değişimi rahatlıkla görebiliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve tguzel7
Kytos

Kytos

Üye

Teşekkürler :) Ben internetten okurum genelde.Sevdiğim serileri de evimde cilt cilt biriktiririm o ciltlerin tadı apayrı oluyor.Yarın akşam manga alabileceğiniz yerler hakkında bir rehber yapmayı planlıyorum.Gerek mağaza gerekse dükkan olarak.

Ayrıca Türkçe'ye manga çevirme işininde geçen yıl içerisinde baya arttığını gördüm."Gerekli Şeyler" duruma el attığından sanırım.Türkçe çeviri mangalara baktığım zaman son 1 yıldaki büyük değişimi rahatlıkla görebiliyorum...

Evet, death note ne zaman çevrildi bilmiyorum ama 13 kitap halinde Türkçesini D&R dan almıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7 ve 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi

Evet doğru diyorsun. Program içinde teşekkür ederim Eren kardeş, daha nice 7 sayfalar göreceğiz :ok2:

- - - Eklendi - - -

Bir ara Kore animelerine kafayı takmıştım. Güzel oluyor. Lâkin şimdi pek vaktim olmadığından izlemiyorum.
Bu arada konuya her zaman bekleriz üstad en kısa zamanda vakit bulmanı ve izlemeni tavsiye ediyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, BigHackeR35 ve tguzel7
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Evet, death note ne zaman çevrildi bilmiyorum ama 13 kitap halinde Türkçesini D&R dan almıştım :)

13. how to read cildi çevrildi mi ? Bendekilerin tamamı ingilizce baya eskiler ama Türkçe'leri de takip ediyorum kaçıncısı çevirilmiş falan diye.13 yoktu bir hafta öncesine kadar :hmmm

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye

Evet doğru diyorsun. Program içinde teşekkür ederim Eren kardeş, daha nice 7 sayfalar göreceğiz :ok2:

- - - Eklendi - - -

Bu arada konuya her zaman bekleriz üstad en kısa zamanda vakit bulmanı ve izlemeni tavsiye ediyorum :oke:

Esta'ğfurullah hocam, rica ederim üstad demeyin. Korkarım! Kibrime kapılırım.
Konunuz ziyadesiyle âlâ, her daim misafiriniz olurum.
Elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, 1STayTRue35 ve BigHackeR35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi

Esta'ğfurullah hocam, rica ederim üstad demeyin. Korkarım! Kibrime kapılırım.
Konunuz ziyadesiyle âlâ, her daim misafiriniz olurum.
Elinize sağlık.
Teşekkür ederim adınız Cengiz di değil mi? :)

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve tguzel7
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
[video=youtube;LYj9_QqKD6M]http://www.youtube.com/watch?v=LYj9_QqKD6M[/video]

Buda Sasuke ve abisi Itachi'nin ölümüne dövüşü. İzlerken tuvalete gitmediğimi bilirim. O sharingan gözlerin lensleri satılıyordu bir ara. Dehşetti.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, tguzel7, BigHackeR35 ve 1 kişi daha
RowneSM

RowneSM

Üye
SAO Der susarım. :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt