1STayTRue35
Üye
Memnun oldum benimde adım Taner
Evet hocam, adım Cengiz.

Memnun oldum benimde adım Taner
Evet hocam, adım Cengiz.

Memnun oldum benimde adım Taner![]()
Çekilme kardeş gel seni de beklerizSAO Der susarım.![]()

Sao başlarda güzeldi (her ne kadar kurgusu çok klişe olsa da) taaki Kirito yalnız oyunculuktan çıkıp Asuna ile aşk yaşamaya başlayana kadar.Onlarda fena değildi aslında keyifle izleniliyordu ama Alfheim Online kısımlarında iyice cılkı çıktı serinin.İlk oyundaki mutlu mesut uzunca zaman dilimine rahatça shoujo etiketi yapıştırabilirdim.
Çekilme kardeş gel seni de bekleriz![]()

Bence gayet iyiydi. Tabi asuna nın kiritoya aşık olma kısmını saymazsak. Yeni sezonu çıkınca zevkle izliyeceğim. Alfheim online kısmı iyiydi ama işte dediğim gibi asunanın abisine aşık olması biraz sıkıntı.
- - - Eklendi - - -
Geliriz hocam sorun yok![]()

Asuna derken Suguha'yı kastettin sanırım ? Zaten animenin kurgusu Asuna - Kirito üzerine kurulu![]()

Karıştırdık orda yaw kafa kalmadı bende bu geçe sugu işte
- - - Eklendi - - -
Düzelttim tamam sorun yok devam![]()
Sugu'da sevimliydi ya ^.^ Asuna'dan iyidir bence
Ensest işi japonlarda -aslında bizde de pek farklı değil- baya yaygın.Animelere de bol bol yansıyor haliyle.
Oluyor öyle şeylerSugu'da sevimliydi ya ^.^ Asuna'dan iyidir bence
Ensest işi japonlarda -aslında bizde de pek farklı değil- baya yaygın.Animelere de bol bol yansıyor haliyle.

Güzelmiş ;
)
Bu bayağı iyiymiş. İlk gözüme takılan yu-hi-oh oldu (ordaki çocuğun ismini unuttum çaktırma)
![]()

Basilisk iyi ilerliyor. Shinobi adlı filmin, animeye uyarlanmış versiyonuşmuş. Yalnız nasıl çizmişler ya. Ben böyle gerçekçi çizim görmedim. Hani animeler zaten çizgi filmlerden daha gerçekçi çizimlerdedirler ama bu aşmış kendini.
Basilisk iyi ilerliyor. Shinobi adlı filmin, animeye uyarlanmış versiyonuşmuş. Yalnız nasıl çizmişler ya. Ben böyle gerçekçi çizim görmedim. Hani animeler zaten çizgi filmlerden daha gerçekçi çizimlerdedirler ama bu aşmış kendini.

Bana şöyle sao gibi sağlam bi anime önerin ya![]()
Beyler konuyu editliyorum şu an önerileriniz varsa buyrun.
Evet ilk animem Sao![]()