Kytos
Üye
Olur mu hiç Eren kardeş istersen resmini de koyabilirsin en sevdiğin karakterin![]()
Mobilim ama hemen atarım bi resim

Olur mu hiç Eren kardeş istersen resmini de koyabilirsin en sevdiğin karakterin![]()

bu animeleri nerden takip ediyosunuzki yeni bi anüme çıktığında falan nasıl haberiniz oluyo
One Piece izleyeceklere şimdiden söyleyeyim ilk 100 bölüm bu ne böyle diyip sakın ha bırakmayın.Asıl zevki 300'den sonra çıkıyor 
Naruto ve ya Bleach i öneririm ben sana eğer mangalarını okumadıysan şiddetle tavsiye ederim
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim izlenmeye değer, bu tavsiyeleri biriktireceğim ve belli sayıya ulaştığında konuya tavsiye edilenler başlığı adı altında ekleyeceğim tek tek.![]()
Trinity Blood ile Bartu abinin söylediği Code Geass animelerine bakayım. İkisinden biriyle başlayacağım. Ama ikisini de izleyeceğim mutlaka.
Teşekkürler abilerim. 
Openingler de geldi teşekkür ederim![]()
Grupta kuralım derim ben.Maxicep'imizin o güzel grup sisteminden faydalanaraktan.
Onları okumadım. Türkiyede onların mangasını düzgünce bulamıyorsun.Trinity Blood ile Bartu abinin söylediği Code Geass animelerine bakayım. İkisinden biriyle başlayacağım. Ama ikisini de izleyeceğim mutlaka.
Teşekkürler abilerim.
![]()
Ayrca Naruto ve Bleach'in ilk ciltleri Türkiye'de mevcut.Tabi az sayıda...İngilizce okur ve internetten alışveriş yapabilirsen, ingilizcen iyiyse alternatif çok tabi 

Biraz paylaşıma ara vereceğim.Açılış şerefine biraz hızlı davrandım ^.^ Bundan sonra tane tane.Birde DH'de sık dolanan birisi olarak sana şunu önerebilirim başlığı durmadan güncelle, yeni haberler ekle eskileri kaldır.Birde üye alımına başlayalım mı artıkGrupta kuralım derim ben.Maxicep'imizin o güzel grup sisteminden faydalanaraktan.
- - - Eklendi - - -
Rica ederimAyrca Naruto ve Bleach'in ilk ciltleri Türkiye'de mevcut.Tabi az sayıda...İngilizce okur ve internetten alışveriş yapabilirsen, ingilizcen iyiyse alternatif çok tabi
![]()

Kesinlikle hepsini zamanla gerçekleştireceğiz gecenin uygun bi zamanında ben konuyu düzelteceğim şimdi konu aktif olduğu için beklemekteyim teşekkür ederim herşey için![]()
Şaka bir yana 7 sayfa olmuşuz 
Benim de en sevdiğim karakter Bleach ten
ABARAI RENJI
- - - Eklendi - - -
Kesinlikle hepsini zamanla gerçekleştireceğiz gecenin uygun bi zamanında ben konuyu düzelteceğim şimdi konu aktif olduğu için beklemekteyim teşekkür ederim herşey için![]()

Bu arada manga okumak isteyenler için
Manga Searcher | Manga Okuma Programı v4.0.1
Reklam yaptığım düşünülmesin lütfen
Ben internetten okurum genelde.Sevdiğim serileri de evimde cilt cilt biriktiririm o ciltlerin tadı apayrı oluyor.Yarın akşam manga alabileceğiniz yerler hakkında bir rehber yapmayı planlıyorum.Gerek mağaza gerekse dükkan olarak.
TeşekkürlerBen internetten okurum genelde.Sevdiğim serileri de evimde cilt cilt biriktiririm o ciltlerin tadı apayrı oluyor.Yarın akşam manga alabileceğiniz yerler hakkında bir rehber yapmayı planlıyorum.Gerek mağaza gerekse dükkan olarak.
Ayrıca Türkçe'ye manga çevirme işininde geçen yıl içerisinde baya arttığını gördüm."Gerekli Şeyler" duruma el attığından sanırım.Türkçe çeviri mangalara baktığım zaman son 1 yıldaki büyük değişimi rahatlıkla görebiliyorum...

Evet doğru diyorsun. Program içinde teşekkür ederim Eren kardeş, daha nice 7 sayfalar göreceğiz
TeşekkürlerBen internetten okurum genelde.Sevdiğim serileri de evimde cilt cilt biriktiririm o ciltlerin tadı apayrı oluyor.Yarın akşam manga alabileceğiniz yerler hakkında bir rehber yapmayı planlıyorum.Gerek mağaza gerekse dükkan olarak.
Ayrıca Türkçe'ye manga çevirme işininde geçen yıl içerisinde baya arttığını gördüm."Gerekli Şeyler" duruma el attığından sanırım.Türkçe çeviri mangalara baktığım zaman son 1 yıldaki büyük değişimi rahatlıkla görebiliyorum...

Bu arada konuya her zaman bekleriz üstad en kısa zamanda vakit bulmanı ve izlemeni tavsiye ediyorumBir ara Kore animelerine kafayı takmıştım. Güzel oluyor. Lâkin şimdi pek vaktim olmadığından izlemiyorum.

Evet, death note ne zaman çevrildi bilmiyorum ama 13 kitap halinde Türkçesini D&R dan almıştım![]()

Evet doğru diyorsun. Program içinde teşekkür ederim Eren kardeş, daha nice 7 sayfalar göreceğiz
- - - Eklendi - - -
Bu arada konuya her zaman bekleriz üstad en kısa zamanda vakit bulmanı ve izlemeni tavsiye ediyorum![]()
Teşekkür ederim adınız Cengiz di değil mi?
Esta'ğfurullah hocam, rica ederim üstad demeyin. Korkarım! Kibrime kapılırım.
Konunuz ziyadesiyle âlâ, her daim misafiriniz olurum.
Elinize sağlık.

Teşekkür ederim adınız Cengiz di değil mi?![]()