Animation MenuPlus+(KastorUI) 5800,N97,5530,5230 İçin En İyi Tema Efekt Programı

Tracy35

Üye
şimdi bunlar nasıl çalişşçak V 50 de :S crz açınça telefon kapanıyoo :Çs

rabek

Üye
teşekkürler eline sağlık dostum

heşey ok ama PythonScriptShell de guncelleme hatası alıyorum .

onur elt

Üye
bende güncelleme hatası alıyorum

arkadaslar pythonscriptshell hıc kımse de yuklenmıyo bende dahıl(telefonum hacklı)
ama zaten onu yuklemeye gerekte yok.dger kalan 3 programı yukleyın sırasıyla ve yazaan adımları uygulayın oluyo.bızzat kendım n97 de denedım sorunsuz calısıyo.

MuTLaK3

Üye
videoda sorun var sanırım

sırasıyla

Python
PythonScriptShell
AnimationMenuPlus+

paython pack kurmadım telefonum hackli siyah n97 versiyonu 21.0.102 proğram mükemmel çalıştı emeklerin için teşekkürler

resimde virüs var dikkat pls koyan arkadasım programım resimde virüs buluyo ve yutubedende silinmiş video sanırım ondada virüs vardı resmi sil bence worm gitmesin kimseye )

bir ara telefonu hacklemiştim beğenmedim zar zor hacki silmiştim.... paylaşım için teşekkürler...

ya arkadaslar cahıllıgımı bagıslayın telın hacklı olması ne demek cahılımde bıraazz)

Arkadaşlar olmuyo demeyin yaptım ben. İlk önce telefonu hack yapmanız lazım. Video kendi çekimimdir, videoda görünen yakışıklı benim

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

çerum

Üye
Ya Telefon NAsıl TAm Hackli Olcak Anlatırmısın MSn : matkap_efe@hot..

bununla swf dosyaları ev ekranı olarak kullanılabiliyormu?

Arkadaşlar olmuyo demeyin yaptım ben. İlk önce telefonu hack yapmanız lazım. Video kendi çekimimdir, videoda görünen yakışıklı benim

effectler güzel olmuş, video için teşekkürler (5800 ile 5800 çekilmiş ) kırmızı led i yakaladım orda